• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

06.10.2018

14:44

SKANDALČINA! Crna Gora pravi spisak NEPOŽELJNIH SRBA, MEĐU NJIMA I PATRIJARH?!

Balkan

SKANDALČINA! Crna Gora pravi spisak NEPOŽELJNIH SRBA, MEĐU NJIMA I PATRIJARH?!

Podeli vest

Zvanična Podgorica sprema spisak osoba iz Srbije kojima će zabraniti ulazak u zemlju, pišu srpski mediji pozivajući se na crnogorske Dnevne novine

List u tekstu "Biće zabranjen ulazak u Crnu Gori svima koji je blate", navodi da su sve učestaliji napadi na Crnu Goru koji dolaze iz Srbije i kako navode na jednoj strani je zvanična Srbija koju predstavlja predsednik Aleksandar Vučić, a na drugoj brojni pojedinci, mediji, analitičari, istoričari i predstavnici crkvenih krugova.

Iako za sada nema zvaničnih reakcija iz Podgorice, sve se to, kako navodi list, vidi i beleži, i navode da je već napravljen spisak osoba kojima će u najskorijem vremenskom periodu biti zabranjen ulazak u Crnu Goru.

(FOTO) ĐETIĆI, KAKO VAS NIJE SRAMOTA! Gradovi u Crnoj Gori oblepljeni plakatima "Nikad više 1918" u kojima se SRBIJA OPTUŽUJE ZA ODMAZDU I REPRESIJU!

Na toj listi su, navodno, istoričari Aleksandar Raković i Čedomir Antić, urednici nekih tabloida ali i jedan "poznati TV voditelj". 

Kao oni koji nisu odoleli blaćenju Crne Gore navode se i TV Pink, ali i TV Prva zbog priloga o plakatima koji su se pojavili u Crnoj Gori "Nikad više 1918.", kao i gostovanja istoričara Čedomira Antića u emisji TV Prva. 

KOTORANI IŠAMARALI MILOGORCE, SAMI OČISTILI GRAD OD SRAMOTE i poručili da će se ujediniti sa Srbijom!

Kako se navodi, na listi se našao i sam patrijarh SPC Irinej zbog "skandalozne izjave da je Srbima u Crnoj Gori lošije nego što im je bilo pod NDH i osmanlijama". 

Prema tumačenju lista, navodna hajka iz Srbije dolazi iz dva razloga - što se tako u Srbiji skreće pažnja s pitanja rešavanja problema Kosova, kao i zbog toga što se približava obeležavanje 100. godišnjce Podgoričke skupštine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
oktavijan

pre 5 godina

demonu treba zabraniti ulaz i u bosnu i herecgovinun ali na zalost tu su cetnici 1992-1995 zavrsili posao pa cudoviste moze nesmetano doci do banja luke i pala sto je strasno za jednu zemlju da monstrum koji samo zlo medju ljudima siri tako se slobodno krece po zemlji na zalsot boga nema da ga zaustavi ali ajde valjda ce opet NATO kao 1999 ali ovaj put da im skine kravate sa vratova i da Irinejima i kacevndema ocica brade osiromaseni uranijum

ALO

pre 5 godina

Dobro pa zašto sada svi srpski mediji ćute šta ga Crna Gora tako lepo uterala Srbiji pa odmah po poglavlju 23 isplatila odštetu svim hrvatskim logorašima i to za njih 220 po 10-15 000E koliko su i tražili njihovi advokati a Srbija treba da plati za 30 000 logoraša iz Sabirnih centara u Vojvodini i još 5000 u srpskim logorima u Kninu....Večernjilist.hr PRAVDA ZA 220 HRVATA Crna Gora hrvatskim logorašima isplatila 1,43 milijuna eura

Velika Nebeska

pre 5 godina

Zna se kako su stvoreni, srpski mitovi i svo zlo! Srpsku Pravoslavnu Crkvu je priznala Vizantija oko 200g posle raskola crkve, 1219g samo 2g posle krunisanja, prvog srpskog kralja Stefana od strane rimskog Pape. Bitka na Kosovom polju je bila 1389g gde je ubijeno toliko Srba da postoje, zapisi kako godinama posle u nekim srpskim selima i manjim gradovima, nije bilo plača deteta a posle u ropstvu, deca se radila sa komšijama, hrvatima i madjarima koje nisu pokorili i porobili i tako da je po zakonu ,srpkinja, posle udaje, morala prvu noć, pod turčina(bega ili pašu ili njegove sluge), posle bi je vratili mužu a na kraju bi i svoju i tuđu decu odveli u Tursku da budu Janjičari. A da SPC posle te bitke i takvog stradavanja, umiri svoj narod za duše tih poginulih Srba je izmislila, svetu Nebesku Srbiju za koju je rekla narodu da je to jedan poseban deo raja, kojeg je Bog dao za te ubijene Srbe u toj bitki i za ceo srpski narod, koji gine za svoju svetu zemlju i Pravoslavlje. Eto nešto takvo imaju danas i dzihadisti sa 72devica. Nakon 500g turskog ropstva i odlaska Osmanlija da bi SPC iz njega, digla narod, izmislila je i ideju Velike srbije za ceo srpski narod u jednoj, zajedničkoj državi i počela je da ga samoveliča da je veliki i nebeski i najstariji od Adama i Eve da ga huška na ratove i mržnju i zlo sa lažima i obmanana da stvarno, na kraju, samo laž, srbina spasava?

Milo

pre 5 godina

Ko je sada to loš da li slovenci koji su prvi napadnuti 91g ili hrvati koji se odbraniše sa Olujom ili bošnjaci koji dovedoše mudžehedine da kolju i da ih brane ili crnogorci koji dođoše pameti i eto ih u NATO i strelovito idu u EU pa isplatiše svu odštetu 220 hrvatskim logorašima i lepo ga uteraše Srbiji ili možda makedonci kojima se 20g brani sa braćom grcima da ne zaborave da su Bivša Jugoslovenska u srpskim bolesnim i mitomanskim glavama srpska Republika ili su loši albanci koji neće dozvoliti Vučiću da izbije na njihovo jezero ko šta ni Slobo nije mogao na hrvatsko more a inače svi ne valjaju a genocidn ii mitomanski Srbi su jedini dobri?

Ateista

pre 5 godina

Odvojili ste se od braće u 11veku posebno u 13veku(1219g) kad je Vizantija priznala SPC pa su vas zato muslimani pregazili i porobili i 500g držali u ropstvo za kaznu od Boga i vas i SVE pravoslavne zemlje na Jugu Evrope a Vizantiju su i izbrisali sa lica zemlje koliko je bila pravoslavna i eto još se niste opametili pa posle tog ropstva se dizali sa lažima i mitovima i satanističkom SPC i huškanjima na rat i zlo pa vam sada opet dolaze muslimani eto ode Kosovo i Preševačka doline i Sandžak pa će polako cela Srbija ma još od 11veka ste preodređeni da budete muslimanske sluge i robovi....hrvatima katolicima treba samo da se divite jer nisu odbacila Boga i Gospu i Papu od 7veka i zato ih se tako male i katoličke 1000g pokušava izbristati ali eto odbacili su oni i muslimane i vas?

Monter

pre 5 godina

Niko ne blati Crnu Goru. Krš k'o krš, raja k'o raja. A ko se osjeća prljavim, pa nek' se opere, voda je sve oprala osim griote i sramote.

Darko

pre 5 godina

Pa dobro, morat ce proterati i pokojnog Njegosa!

aki

pre 5 godina

E sad lepo svu crnogorsku MRAKU polako poslati kod mile kuci da se i mi jednom oslobodimo tih lazova,lopova,prevaranata i mrake od ljudi. pun nam je vise K.... djukana i mrake.

svaka čast

pre 5 godina

Svojim lupetanjem Irinej je zaslužio da se nađena crnoj listi ne samo kod Crnogoraca ,već i u susjednim državama.jer širi mržnju.

Borac R SRPSKE

pre 5 godina

TREBA MU ZABRANIT ULAZAK U R SRPSKU. ENO GA DANAS MITINGUJE SA DODIKOM I DIJELI SRPSKI NAROD. SRAMOTA.

deda Raša

pre 5 godina

Koje su to podguzne muve. Rade da bi se uvukli i prkno americi. Da im se to ne olupa o glavu.

hag

pre 5 godina

Je li to onaj što je blagosiljao pravoslavne teroriste u bosni prije nego što su polazili u klanja,genocid i ratne zločine? Ta spodoba nema veze s vjerom!

Zeka

pre 5 godina

Samo reciprocnim merama lupati te''belogorce''! p.s.koliko vidim ovi ''demokratski ''botovi poceli da citaju Informer

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija