• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.10.2018

11:15

BOSANAC PEKAO I JEO DELOVE TELA SVOJE MAJKE, a za kanibalizam vežbao tako što je ISKASAPIO I POJEO SVOG PSA!

Balkan

BOSANAC PEKAO I JEO DELOVE TELA SVOJE MAJKE, a za kanibalizam vežbao tako što je ISKASAPIO I POJEO SVOG PSA!

Podeli vest

Sabahudinu Veliću (31) iz Bosanske Krupe, koji je 14. septembra sekirom ubio i pojeo telo svoje majke Nasihe (60), produžen je dvomesečni pritvor. Sud je angažovao i čitav tim psihijatara, koji su zatražili dodatno vreme za svoje veštačenje, kako bi detaljno proučili Velićevu ličnost

Nezapamćeni zločin otkriven je nakon što je Sabahudin pozvao policiju i priznao šta je učinio.

- Inspektori su sa zaprepašćenjem slušali o tome kako je Sabahudin desetak dana sekao, pekao i jeo delove tela njegove majke, dok je ostatak raskomadao i zakopao na različitim lokacijama oko kuće u naselju Baštra kod Bosanske Krupe - preneli su mediji u BiH.

ZLOČIN KAKAV BALKAN NE PAMTI! Iskasapio majku i jeo delove njenog tela jer su mu "ČETIRI DŽINA TAKO NAREDILA"

Sabahudin je na saslušanju u tužilaštvu izjavio da je pod uticajem crne magije, takozvanih sihira, te da su mu četiri džina dolazila pred oči i naredila mu da ubije majku.

- Kanibal je kazao da je pre majke zaklao i svog psa. Plakao je dok je pričao kako je iskasapio psa, ali nije pokazivao emocije kad je govorio o ubistvu majke. Hladnokrvno je pojasnio da je majku ubio da bi prineo žrtvu - naveli su tamošnji portali.

KANIBALI SE NISU NAJELI! VALERIJA (12) I NJEN DEČKO UBILI SU I POJELI ALEKSANDRA, sad kažu da im se nije svidelo meso JER JE BILO "PRESLATKO"!

Policija je prekopala okolinu Velićeve kuće i pronašla delove tela nesrećne žene. Velić se nalazi u zatvoru gde je izolovan od ostalih pritvorenika, a iz ćelije su sklonjeni i ostali predmeti pomoću kojih bi mogao nauditi sebi ili stražarima.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 5 godina

Kada neka zver iz prirode ili iz zoo vrta napadne i usmrti nekoga , nju odmah drava upuca , tu je kraj , Zašto ovo uopšte suditi i čemu će ovaj služiti . Ej , ljudi moji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija