• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.10.2018

15:28

MILO, NEKRSTU! Đukanović SVETOSAVLJE NAZVAO AGRESIVNIM, a SPC optužio da je SLEPI POSLUŠNIK RUSKOG IMPERIJALIZMA!

Balkan

MILO, NEKRSTU! Đukanović SVETOSAVLJE NAZVAO AGRESIVNIM, a SPC optužio da je SLEPI POSLUŠNIK RUSKOG IMPERIJALIZMA!

Podeli vest

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da Crna Gora ne sme da sledi ni ruski, ni velikosrpski nacionalizam, ali ni agresivno svetosavlje koje poništava crnogorski verski i nacionalni identitet

- Očigledno je problem SPC da svakoga ko nije poput njih, slepi poslušnik interesa ruskog imperijalizma, velikosrpskog nacionalizma i agresivnog svetosavlja, kojeg promoviše SPC, proglašava izdajnikom. Izdajnikom čega, izdajnikom njihovih interesa? Da taj sam - rekao je je Đukanović novinarima komentarišući izjavu mitropolita Amfilohija da je u borbi protiv ruskog imperijalizma postao igračka u rukama zapadno-evropske, američke i NATO imperije.

MILO RUŠI SPC, A KLANJA SE VATIKANU! Đukanović se sastao sa papom Franjom!

Đukanović je ocenio da su takve izjave sastavni deo repertoara kojim se na Crnu Goru obrušio i patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irinej.

- Ovo su gluposti koje pokušavaju da ometu Crnu Goru na putu njene emancipacije i usvajanja standarda koji će nas učiniti sastavnim delom savremenog EU društva - rekao je Djukanović.

MISIJA VATIKAN: MILOGORCI KREĆU U LIKVIDACIJU POSLEDNJEG BASTIONA SRPSTVA! Obalu Jadrana čiste od pravoslavlja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sumadinac neprskani

pre 5 godina

ne bre brate on je samo jedan obican pragmaticar .

Igor

pre 5 godina

Kad tako nesto napises prosto se zapitam da li je pragmaticno pobiti roditelje da bi se dokopao nasledstva ili nemati decu zarad boljih kola...

Ateista

pre 5 godina

Odvojili ste se od braće u 11veku posebno u 13veku(1219g) kad je Vizantija priznala SPC pa su vas zato muslimani pregazili i porobili i 500g držali u ropstvo za kaznu od Boga i vas i SVE pravoslavne zemlje na Jugu Evrope a Vizantiju su i izbrisali sa lica zemlje koliko je bila pravoslavna i eto još se niste opametili pa posle tog ropstva se dizali sa lažima i mitovima i satanističkom SPC i huškanjima na rat i zlo pa vam sada opet dolaze muslimani eto ode Kosovo i Preševačka doline i Sandžak pa će polako cela Srbija ma još od 11veka ste preodređeni da budete muslimanske sluge i robovi. A hrvatima katolicima treba samo da se divite jer nisu odbacila Boga i Gospu i Papu od 7veka i zato ih se tako male i katoličke 1000g pokušava izbristati ali eto odbacili su oni i muslimane i vas? Pa eto namesto genocidne i mitomanske pravo(krivo)slavne Velike Srbije će Evropa dobiti muslimansku Veliku Albaniju bez ispaljenog metka uz Božju/Alahovu pomoć a šta tu reći nego fala ti Bože pravde?

Ljube

pre 5 godina

Milo je načisto zaglibio u NATO/CIA blato i deluje da bi sutra bio spreman da ubije i rođenog oca ako mu oni kažu. Očigledno da nema izbora jer je žestoko ucenjen. Kako god, sve ovo njegovo će relativno brzo da prođe ali onda zaista ne bih voleo da sam u njegovim cipelama jer mu se strašno loše piše, ne od današnjih naredbodavaca koji će gaa pustiti niz vodu nego od Crnogorskog naroda. Živi bili pa videli, proći će užasno loše (primeri: Čaušesku, Sadam, Gadafi ... )

Dusan

pre 5 godina

Ova uz njega mora da je tumacica 30 god. je na vlast a jos ne zna ni beknut nijedan strani jezik.Da napomenem on je i fakultet zavrsio bez znanja ijednog jezika.

Dragojlo

pre 5 godina

Boze oprosti i pomozi mu ovaj je skroz prolupao!!!

Vns

pre 5 godina

Čovek samo brani svoj narod.....eh kada bi i u Srbiji neko....

TT

pre 5 godina

Covek je realan, zasto bi on stvarao stetu svojoj drzavi zbog interesa neke trece drzave?

Crnogorska molitva

pre 5 godina

Sačuvaj nas Bože od kuge i Hrvata i od Srbina koji nam glumi brata i od Ruskog prevaranta i od Vizantijskog krivoslavlja za koje nas još lažu da valja i od mržnje koja sve razdvaja i kojoj nema kraja…

Djoka Udricic

pre 5 godina

Milo Djukanovic milogorski Hitler i veleizdajnik, daj Boze da mu dodje u skorije vreme kraj i konacna sloboda te mafijaske kvazidrzave.

Vera

pre 5 godina

Kako to da sada ove naslove ne prenosi NITI JEDAN sprski medij? MONS. HOSER ZA VERITAS Međugorje je u rangu Lurda i Fatime LIJEČNICI BEZ OBJAŠNJENJA: ČUDO U STEPINČEVOJ ŽUPI U ZAGREBU: Djevojčici čudesno nestao tumor s mozga! NOVO ČUDO U MEĐUGORJU Dječak ozdravio od tumora nakon molitve međugorske vidjelice, liječnici nemaju objašnjenja

Muslimanski robovi

pre 5 godina

Evo najbolji komentar sa interneta o Srbima koji se obrću "kako vetar duva"! U 7veku izdali slovensko višebožje i pokatoličili se kod Rimskog Pape u 11veku se popravoslavili i prodali veru za večeru Vizantiji u 14veku kad su pokoreni od Osmanlija beži u muslimane u 19veku posle pada Osmanskog carstva se opet popravoslaviše iz islama i porušiše džamije u 20veku kad je došao Hitler beži u katolike a 91g iz satanistička SPC ih dizaše od Adama i Eve do Nebeske srbije a eto sada i dalje krivoslave iz inata iako to jako dobro znaju...PA KAKAV JE TO PROKLET NAROD BOŽE DRAGI? Znate li da je beogradska Skupština, izgrađena na temeljima Batal džamije, koja je bila velika kao i Aja Sofija u Istanbulu to je dokaz koje su vere bili Beograđani? Telegraf.rs OVO NISTE ZNALI: Na mestu Narodne skupštine nekad je bila džamija! Ovo je priča o njoj. Beograd i okolica su do WW1 imale preko 200đžamija a posle rata su sve muslimane na silu popravoslavili ili ubili ili proterali u Albaniju i Kosovo pa se eto polako vraćaju: Sandzakpress.net Gdje su 217 džamija u Beogradu? dialogos.ba/2016/08/23/historijat-217-srusenih-beogradskih-dzamija/ Prvo su srpkinje, morale prve bračne noći, pod turčina pa se moralo i ovo: Blic.rs JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA

KORENI

pre 5 godina

Hrvatska Krstionica kneza Višeslava iz 8veka ima krst sa Hrvatskim pleterom: zadarski.slobodnadalmacija.hr/Archive/1572/2016/07/10/1_krstionica_viseslav2-280616.jpg A danas je taj krst na tabli HOS-a sa pokličem Za dom, spremni: www.portalnovosti.com/img/media/image/w407vkkw3mf44h3mrbcsckx3kms.jpg Krst sa Hrvatskim pleterom je i na grobu Anti Paveliću: informer.rs/storage/assets/ANTE%20PAVELIC%20MADRID_660x388.jpg I na spomeniku hrvatskim braniteljima Bijeli Križ u Vukovaru: coovinkobek.hr/images/Fotografije/Novosti/jesenski_izlet1.jpg Hrvatska Krstionica sa pleterom i reljefom kralja Zvonimira iz 11veka u katedrali u Splitu: www.putovnica.net/images/full/113052-split-krstionica-sv-ivana-krstitelja.jpg

Krlaza

pre 5 godina

Sveto savlje je cisti vid fasizma sve vere imaju Komponente fasizma danas je to islamski I Srpska pravoslavna al to ne znaci da I katolicka nece opet poceti spaljivati ljude Svaka vera se svakog Casa moze da pretvori u zlo jer very se zasnivaju na lazima I Legenden a ljudi Koji ti u OCI gledaju I lazu oni ce u ime te lazi I da ubijaju

flamantes

pre 5 godina

Pa svetosavlje kao doktrina koja krade tuđu istoriju, tradiciju i kulturu jeste agresivno

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija