• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2018

09:40

(FOTO) POČELO SUĐENJE TAJKUNKI EMINI ADROVIĆ ZA IZAZIVANJE NESREĆE U KOJOJ SU STRADALI VERENICI IZ SRBIJE: Žalim zbog tragedije ali ne osećam krivicu!

Balkan

(FOTO) POČELO SUĐENJE TAJKUNKI EMINI ADROVIĆ ZA IZAZIVANJE NESREĆE U KOJOJ SU STRADALI VERENICI IZ SRBIJE: Žalim zbog tragedije ali ne osećam krivicu!

Podeli vest

Tajkunka Emina Adrović, ćerka vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu, izjavila je na početku suđenja za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) teško povređena, da žali zbog tragedije ali da ne priznaje krivicu

- Jako mi je teško, ovo mi je totalno promenilo život. Želim da porodici Vukomanović izjavim iskreno saučešće i nadam se brzom oporavku Snežane. Stalno se raspitujem za njeno zdravlje. Međutim, ja ne osećam krivicu jer nisam nikako mogla da izbegnem nezgodu, niti da predvidim njihovo kretanje i naglo vraćanje unazad - izjavila je pred Adrović pred sudijom kotorskog suda, preneo je podgorički Dan.

(VIDEO) PRETI JOJ 8 GODINA ZATVORA! Evo ko je bogata mlada slikarka koja je pregazila verenike iz Srbije u Bečićima!

Adrovićeva na glavnom pretresu je pred Tužiocem iskoristila svoje pravo i branila se ćutanjem, ali sada želi da pruži odbranu, ne i da odgovara na pitanja.

- Jako mi je teško da odgovaram, imam poteškoća da se koncentrišem - rekla je Adrovićeva, navodeći da ostaje kod odbrane date pred Višim državnim tužilaštvom u Podgorici 31. jula 2018, s tim što je dodala da je tada pogrešno rekla ime oštećenog da je Marko, iako je znala da je Miloš.

Ona je pojasnila deo izjave u kojoj je navela da su oštećeni trčali unazad.

Foto: facebook

Snežana i Miloš


U optužnici kotorskog tužilastva navodi se da je optužena Emina Adrović, 18. jula, 45 minuta nakon ponoći u Bečićima, upravljala automobilom "audi", krećući se brzinom od 60 kilometara na sat, na deonici gde je ograničenje 50 kilometara na sat. 

Nezvanično se šuška da je ćerka biznismena vozila brzinom od 120 kilometara na sat kada je naletela na mladi par i tom prilikom ih pokosila.

KAKVA JE TO MULJAŽA?! Slikarka koja je PREGAZILA VERENIKE IZ SRBIJE VOZILA PIJANA, a onda je sud OSPORIO ALKO-TEST!

 

 

Iako je bila svesna da može počiniti krivično delo, olako je držala da do toga neće doći ili da će to moći sprečiti, piše u optužnici. Nailazeći na raskrsnicu i pešački prelaz na kom su bili Vukomanović i Rudinac, optužena nije prikočila već je prednjim delom automobila udarila u njih. Vukomanović je zadobio povrede od kojih je ubrzo preminuo dok je Rudinac teško povređena.

Adrović je uhapšena dva sata nakon nesreće.

Foto: facebook

Emina Adrović

Prema pisanju podgoričkog dnevnika Dan, Adrovićeva je u trenutku nesreće bila potpuno trezna, bez ijednog promila alkohola u krvi, iako je preliminarni nalaz pokazao da je imala 0,51 promil.

Podsetimo, Emina je ćerka bivšeg policajca, koji je sagradio luksuzni hotel - dvorac na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Ona je završila slikarstvo u Firenci, a tokom leta je pomagala ocu u vođenju hotela, u kojem ima svoj studio i drži školu crtanja. Na svom Fejsbuk profilu navela je da je i menadžer hotela.

(FOTO) GDE JE TU PRAVDA?! Slikarka koja je pregazila verenike iz Srbije NA SLOBODI: Sud prihvatio jemstvo, Emina Adrović izašla iz zatvora

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni bot

pre 5 godina

Pa kad se mali Mitrovic izvukao izvuce se i ova.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija