• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Volim Podgoricu

19.11.2018

19:40

UBIJAO SREDINOM DEVEDESETIH, TUKAO POLICAJCE, DEVOJCI BACIO BOMBU NA VRATA... Ko je "kavčanin" koji je likvidiran u Podgorici?

Balkan

UBIJAO SREDINOM DEVEDESETIH, TUKAO POLICAJCE, DEVOJCI BACIO BOMBU NA VRATA... Ko je "kavčanin" koji je likvidiran u Podgorici?

Podeli vest

Veselin Kalezić (48), koji važi za bezbednosno interesantno lice, ubijen je oko 17:30 sati u podgoričkom naselju Stari aerodrom, u blizini bivšeg stadiona

On se u policijskim evidencijama vodio kao pripadnik “kavačkog” klana, a imao je "bogatu" kriminalnu prošlost.

Hapšen je početkom ove godine zbog osno­va­ne sum­nje da je ba­cio eks­plo­ziv­nu na­pra­vu na ku­ću u ko­joj je sta­no­va­la J.J.

Na­pad se do­go­dio 2. ja­nu­a­ra u na­se­lju Za­go­rič, a Ka­le­zić i J.J. su ra­ni­je bi­li u emo­tiv­noj ve­zi, a u to vre­me su bi­li u sva­đi. Po­li­ci­ja je do izvršioca do­šla na osno­vu tra­go­va ko­ji su ve­šta­če­ni u Fo­ren­zič­kom cen­tru, a ko­ji su na­đe­ni na li­cu me­sta.

Po­li­ci­ja je u star­tu sum­nja­la da je Ka­le­zić po­či­nio kri­vič­no de­lo, jer je bio u sva­đi sa J.J., ali ni­­su ima­li ma­te­ri­jal­nih do­ka­za da ta sa­zna­nja potkrepe.

Me­sec da­na ka­sni­je, po­čet­kom fe­bru­a­ra, Ka­le­zić, ko­ji je bez­bed­no­sno in­te­re­sant­no li­ce, uhap­šen je u cen­tru Pod­go­ri­ce jer je na­pao jed­nog pri­pad­ni­ka In­ter­vent­nog vo­da po­li­ci­je.

Sa njim u dru­štvu je bi­la J.J., kod ko­je je pro­na­đen pi­štolj. Do in­ci­den­ta je do­šlo u jed­nom ugo­sti­telj­skom objek­tu u Her­ce­go­vač­koj uli­ci.

Pre­ma tvrd­nja­ma oče­vi­da­ca, Ka­le­zić je tom pri­li­kom uda­rio ko­man­di­ra In­ter­vent­ne je­di­ni­ce.

Ve­se­lin Ka­le­zić je osu­đi­van zbog ubi­stva u cen­tru Pod­go­ri­ce sre­di­nom de­ve­de­se­tih. Ta­da je, ka­ko se sum­nja, pu­cao u jed­nog mla­di­ća u bli­zi­ni zgra­de Pred­sed­ni­štva.

U po­sled­njih ne­ko­li­ko me­se­ci ovo je tre­ći slu­čaj ko­ji je pod­go­rič­ka po­li­ci­ja ra­sve­tli­la ka­da su u pi­ta­nju bom­ba­ški na­pa­di. Ne­dav­no je slo­bo­de li­šen Va­si­li­je Šun­dić, zbog sum­nje da je na ku­ću po­ro­di­ce Vu­ko­vić ba­cio di­na­mit. Ta­ko­đe, zbog bom­ba­škog na­pa­da u istom na­se­lju slo­bo­de je li­šen Alek­san­dar Ke­ko­vić.

(FOTO) LIKVIDACIJA U PODGORICI Ubijen ozloglašeni kriminalac, pripadnik kavačkog klana!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija