• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.11.2018

14:21

JA SAM SRBIN, VIŠE VOLIM SRBIJU NEGO BIH, ONA JE SAMO MOJE RADNO MESTO! Dodik otklonio sve nedoumice oko nove funkcije

Balkan

JA SAM SRBIN, VIŠE VOLIM SRBIJU NEGO BIH, ONA JE SAMO MOJE RADNO MESTO! Dodik otklonio sve nedoumice oko nove funkcije

Podeli vest

Milorad Dodik izjavio je danas da će i kao član Predsedništva Bosne i Hercegovine putovati s pasošem Srbije

 

- Nemam šta da menjam, ja sam Srbin. Više volim Srbiju, nego BiH. BiH je moje radno mesto i ništa više - rekao je on.

Nije, kako kaže, spreman da pristane na stereotipe, koje su promovisali stranci, da je BiH "nešto što nam treba biti sveto", prenosi Fena.

- Mi smo u BiH silom međunarodnog sporazuma, a taj sporazum je upravo urušila međunarodna zajednica. Gotovo da nema mnogo elemenata koji bi trebalo da nas zadrže u BiH... Ne sporimo BiH kako to piše u Ustavu, a svaku drugu, antidejtonsku BiH sporimo i to ćemo raditi gde god bili - rekao je Dodik u izjavi novinarima u Banjaluci.

Istovremeno je pozvao srpske kadrove u institucijama i organima BiH da podnesu ostavke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sinisa

pre 5 godina

Ja sam gospodine Srbin. Učesnik rata od 18 god.Sa 22 sam ostao na ulici. U drzavi za koju sam se borio. Završio sam masinsku školu. Nikada posao nisam dobio do prije par mjeseci. A posao sam dobio srbine u federaciji bih,entitetu koji vi toliko nekolike i ne samo ja,nego mnogo Srba gospodine. E to je tvoja RS,Narod bez posla i glladan

Borac R SRPSKE

pre 5 godina

JUCE JE SASVIM DRUGACIJE PRICAO U SA4AJEVU. REKAO JE DA MORA BITI ZASTAVA R SRPSKE KADA BUDE POLAGAO ZAKLETVU, PA NEBI ZASTAVE A TU STO NA VASOJ SLICI LJUBI TO JE U NS R SRPSKtE. .OBICNI PREVARANT I LOPOV. ZAO NAM JE STO CE I VUCICA UVUCI U KRIMINALAC.

hogar

pre 5 godina

Koga boli qrac koga i šta ti voliš??? Kupi prnje i pravac prema "ljubavi" :)

GojaIllusion

pre 5 godina

Sedi tamo u Bosnu i jačaj srpsku državu i srpsku zajednicu tamo. Tek tako će Srbija biti jaka. Batali se Srbije ti i takvi.

Ljubo

pre 5 godina

Samo bolesni Srbin ,moze vise voleti neku utopijsku BiH od svoje Srbije . SRBIJA i R SRPSKA .

Milo

pre 5 godina

Ma ti si Dup. Ne trebas ni Srbiji a kamoli Bosni..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija