• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.12.2018

12:31

BAKIR SAMOUVEREN: Put ka NATO će biti nastavljen, iako se DODIK PROTIVI!

Balkan

BAKIR SAMOUVEREN: Put ka NATO će biti nastavljen, iako se DODIK PROTIVI!

Podeli vest

Predsednik SDA Bakir Izetbegović poručio je danas da iz BiH neće otići inostrane sudije iz Ustavnog suda BiH i OHR, te da će put ka NATO biti nastavljen, iako se tome protivi predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik

On je to rekao odgovarajući na pitanje novinara o opstrukciji NATO puta, te da li će podržati imenovanje Zorana Tegeltije, iz Dodikovog SNSD-a, za predsedavajućeg Saveta ministara, budući da je član stranke koja opstruira NATO put BiH.

- Da li ćemo podržati Tegeltiju? Videćemo da li ćemo zategnuti taj komopac. Red je na Srbina, SNSD je pobedio, Dodik sedi u Predsedništvu, mislim da sam vam nagovestio odgovor - kazao je Izetbegović, preneoje portal Klix.

On je Dodika i SNSD optužio da rade ono za šta je, kako je rekao, zainteresovana Rusija.

- Mi smo za NATO i zakoni su za to isto kao i hrvatski i građanski segment isto kao i naši međunarodni partneri - kazao je Izetbegović.

NATO OTIMAČINA BOSNE: Dodik poručio da SRPSKA NEĆE DOZVOLITI učlanjenje zemlje U ZAPADNU VOJNU ALIJANSU!

Ocenio je da bez Saveta ministara BiH i državnih zakona ne mogu se ispuniti ni one stvari za šta je SNSD zainteresovan.

- Pa ćemo trgovati. Pitanje je kada ćemo mi zategnuti i reći ne može - rekao je Izetbegović.

Rekao je i da je SDA BiH stranka koja se ne može svrstavati u korpus sa drugim strankama koje rade na destabilizaciji zemlje.

SDA se, dodao je, bori za evropske principe i slobodne medije.

- Naša stranka je osnovana u Rudom, a politiku sprovode u Sarajevu. Danas im je cilj da izbace SDA iz vlasti - kazao je Izetbegović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 5 godina

" BAKIRE NECE MOCI OVE NOCI " !!!???? " PRVO CE SRIBI SKINITI LJAGU SA SEBE O VASEM ISCENIRRANO GENOCIDU U SREBRENICI " !!??? " TVOJ BABO ALIJA I KLINTON SU SCENARISTI MASAKRA U SREBRENICI, ALIJA JE PRODAO BOSNJAKE U SREBRENICI " !!!??? " SPANSKI GENERAL KARLOS BRANKO ZAMENIK KOMANDA HUMANITARNE MISIJE UN ZA PODRUCJE BIH JE IZJAVIO: DA U SREBRENICI NIJE BIO GENOCID, A DOKAZ ZA TU SU MAJKE SREBRENICE. DA JE BIO GENOCID NI NJIH NEBI BILO MEDJU ZIVIMA " !!!?? "RLO JEDNOSTAVNO ZA ONE KOME JE U INTERESU ISTINA A ZA MANIPULATORE KAO STO CU BAKIR I BOSNJACI RATA I NIJE BILO POSTO POGINULIH SRBA NEMA " !!!!?????

Branko

pre 5 godina

" BAKIRE STAVITE ZLIKOVCA PEDI ESDAUNA NA TOALET PAPIR DA UZIVATE DOK VAS MAZI PO STRAZNJICI '' !!????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija