• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.01.2019

10:07

NEĆE NAGODBU! MUP Srpske odbio pregovore o predaji Davora Dragičevića!

Balkan

NEĆE NAGODBU! MUP Srpske odbio pregovore o predaji Davora Dragičevića!

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske neće da pregovara o uslovima predaje Davora Dragičevića, oca nesrećno stradalog mladića Davida Dragičevića, što je Okružnom tužilaštvu i MUP nudio njegov advokat, saznaje RTRS

 

Navodi se da je Dragičević kao jedini uslov postavio to da mu ne bude određen pritvor.

RTRS takođe saznaje da je Policijska uprava Banjaluka Okružnom javnom tužilaštvu podnela izvještaj o počinjenim krivičnim delima protiv Davora Dragičevića i još tri lica.

Kako je saopšteno, Dragičević je osumnjičen da je 27. i 30. decembra tokom javnog govora na dve lokacije u Banjaluci, uputio ozbiljne pretnje i izazvao osećaj straha i ugroženosti kod dvojice građana.

Navodi se da su Ž. D, S. S. i S. M. osumnjičeni da su sa umišljajem podstrekavali Dragičevića i druga lica na izvršenje krivičnog dela ugrožavanje bezbednosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zozonbg

pre 5 godina

Bez uvrede, ali ko je on da uopste trazi nagodbu sa drzavom. Da li je on uopste svestan, koliko je ljudi izgubilo svoju decu na razne nacine. Sada kada je shvatio da je igracka, kuku lele. Trebalo je i ranije preduzeti mere protiv njega.

AS

pre 5 godina

Neka Banjalucani pogledaju film "Three Billboards Outside Ebbing" , mozda ce shvatiti da rusenjem drzave nece resiti nerasvetljena ubistva kojih je po celom svetu.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija