• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

12.02.2019

18:24

MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA BiH:  Pozvali smo Gačića da se preda, ALI ON JE ZAPUCAO!

Balkan

MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA BiH: Pozvali smo Gačića da se preda, ALI ON JE ZAPUCAO!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica kazao je da je sprovedena najmasovnija potraga u poslednjih nekoliko decenija

- Edin Gačić više nije sigurnosna pretnja i zbog toga sam presrećan. Uložili smo maksimalne napore, uložili smo i srce i dušu da bi pronašli Gačića. Zahvaljujem se građanima na saradnji i na poverenju koje su nam ukazali, rekao je Katica.

U akciju se krenulo u ranim jutarnjim satima, nakon što je policija dobila informaciju da je kod Hadžića primećeno lice sa rancem na leđima. Ubrzo su pronađeni tragovi koje je Gačić ostavljao za sobom.

 

- Lociran je u poslepodnevnim satima. Pozivali smo ga da se preda ali nije želeo i došlo je do razmene vatre. U toku je uviđaj na mestu gde je ubijen. Tokom akcije jedan policajac je ranjen ali nije životno ugrožen, rekao je Katica.
 

(FOTO) UBIJEN MUDŽAHEDIN EDIN GAČIĆ! Višestruki ubica likvidiran u okršaju sa bosanskim specijalcima, JEDAN POLICAJAC RANJEN!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija