• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.02.2019

10:11

UHAPŠENA SESTRA JASMINE, čije je telo bilo u zamrzivaču 19 godina!

Balkan

UHAPŠENA SESTRA JASMINE, čije je telo bilo u zamrzivaču 19 godina!

Podeli vest

Sve je izglednije da je u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu zaista pronađeno telo Jasmine Dominić, čije je nestanak prijavljen 16. avgusta 2005. godine

U subotu uveče uhapšena je 45-godišnja žena, a prema nezvaničnim informacijama radi se o Smiljani, sestri nestale Jasmine, koja sa porodicom živi u kući u kojoj je pronađeno telo. Prema nekim nepotvrđenim informacijama, uhapšen je i Smiljanin muž!

U evidenciji nestalih navodi se da je Jasmina kao 23-godišnjakinja nestala u avgustu 2000., što znači da je nestanak prodica prijavila tek nakon pet godina. Otac je preminuo pre nekoliko godina, a majka radi u inostranstvu. U kući je ostala da živi starija sestra sa suprugom i troje dece, a sa njima živi i partner nastarije ćerke.

Određena je obdukcija, a policija nastavlja da istražuje detalje stravičnog događaja.

Podsetimo, žitelji malog mesta Palovec u Međimurskoj županiji, ostali su zatečeni vešću da je 16. februara pronađen leš koji je, prema nezvaničnim navodima, stajao u zamrzivaču 18 godina. Veruje se da se radi o telu Jasmine Dominić koja je živela na toj adresi.

Nestala je u avgustu 2000. godine u Zagrebu, gde je studirala i radila preko studentskog servisa. Tada je imala 23 godine i ocu je rekla da namerava da ide u Pariz.

Telo zamotano u celofan pronađeno je kada je porodici isključena struja i iz zamrzivača je počeo da se širi jak smrad. Neko je otišao da proveri u zamrzivač i pronašli su telo zamotano u celofan, rekao je juče jedan od komšija za 24 sata.

- Mislim da je pronađena u zamrzivaču u podrumu. Jasmina nije bila visoka, a ni jaka, pa pretpostavljamo da je nije bilo teško strpati u zamrzivač. Gadimo se, jer oni su sve vreme živeli u toj kući, a katkada i prolazili pored njega. Da li je zet možda išao po meso ili što je tražio po zamrzivaču, ne znamo tačno. Naježimo se kad samo i pomislimo na to - rekle su za 24sata.hr komšije koje žive u ulici u kojoj se nalazi Jasminina porodična kuća.

KAKO JE JASMINA NESTALA I KAKO NIKO NIJE OTVARAO ZAMRZIVAČ 19 GODINA

Meštani malog međimurskog mesta Palovec ostali su zgroženi i zaprepašćenim bizarnom vešću da je njihova meštanka Jasmina Dominić koja je nestala još pre 19 godina kada je imala 23 godine, navodno pronađena mrtva u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu.

Meštani cele Nove ulice uglavnom za sada još nerado pričaju o tom monstruoznom događaju. Od njih se saznaje da je u vreme nestanka, Jasmina živela u kući s nekoliko godina starijom sestrom, otac je radio u Sloveniji, a majka u Nemačkoj.

- Jasmina je bila jako dobra devojka. Otišla je u školu u Zagreb i radila jedno vreme preko studentske organizacije i onda je odjednom nestala. Čini mi se da je njen nestanak službeno bio prijavljen tri, četiri godine nakon što je nestala. Njen otac koji je preminuo pre nekoliko godina, sve bi dao da je mogao da sazna šta joj se dogodilo - pričaju komšije.

TELO DEVOJKE NESTALE PRE 19 GODINA NAĐENO U ZAMRZIVAČU! Policija pronašla leš u Međimurju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija