• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

19.02.2019

13:53

(FOTO) STRAŠNO! Smislili kako da zarade na Šabanovoj smrti?! OSVANUO MORBIDAN OGLAS "Prevoz i lanč paket za 40 KM"!

Balkan

(FOTO) STRAŠNO! Smislili kako da zarade na Šabanovoj smrti?! OSVANUO MORBIDAN OGLAS "Prevoz i lanč paket za 40 KM"!

Podeli vest

Datum sahrane Šabana Šaulića još nije poznat, ali već se pojavio neko ko pokušava da zaradi na poslednjem ispraćaju legendarnog pevača!

No, iako se ne znaju svi detalji, jedan Bosanac pokušava da zaradi na sahrani popularnog muzičara. Na društvenim mmrežama se pojavio oglas u kome se nudi odlazak na sahranu Šabana Šaulića za 40 konvertibilnih maraka iliti nešto više od 20 evra?!

- Odlazak na sahranu Šabana Šaulića. Cena 40 konvertibilnih maraka. Prevoz i lanč-paket. Uključen i obilazak "Kuće cveća" na Dedinju - piše na oglasu sa kojim se organizator fotografisao.

 

 

Ostavio je i broj telefona na koji zainteresovani mogu da se jave, međutim, stalno se javlja govorna pošta, tako da nije poznato da li je posredi neka neslana šala. 

Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić nastradali su u nedelju ujutru kod nemačkog grada Bilefelda kad su se vraćali sa nastupa.

(FOTO) PRVA FOTOGRAFIJA ŠABANOVOG KUMA IZ BOLNICE! Nosi kragnu oko vrata i vidno je potresen!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ming

pre 5 godina

MOZE SE TO I TAKO GLEDATI I TUMACITI A MOZE SE RECI I DA E NEKO ODLUCIO DA POMOGNE ZAINTERESOVANIMA DA ORGANIZOVANO DODJU NA SAHRANU SA DRUGE STRANE NOVINE I NOVINARI IMAJU NAJMANE PRAVA DA TO KOMENTARISU SVAKODNEVNO NASLOVNE STRANE I JOS DVE PUNE SU PONOVLJENIH KOMENTARA - ZASTO - DA BI NAROD KUPOVAO NOVINE A IZDAVACI PUNILI DZEPOVE NAJVECI LESINARI SU UPRAVO NOVINARI

Ima smisla

pre 5 godina

Po meni, prvo iskreno saučešće porodici Šaulić. E, sada sve zavisi kako ko gleda, a vjerujem da će poklonika kralja narodne muzike iz BiH doći na sahranu. Autobus košta 30 KM u jednom pravcu, ne vidim razlog, ako čovjek ima zainteresovanih za ovo da se mnogo osuđuje. Jedan je Šaban Šaulić. Da još navedem, nedavno je umro jedan prijatelj u Subotici i nas četvorica se izorganizovali i platili čovjeka da nas odveze i hvala mu.

sudija

pre 5 godina

I sta je problem? Da necete vi iz Beograda ici u Sabac ili Bosnu da prevozite ljude. Covjek je na usluzi onima koji imaju zelju da prisustvuju sahrani. Ne mogu da se nacudim koliko su novinari jadni i kako pisu maliciozne tekstove.

Jela

pre 5 godina

Не, ово је провокација! Ти или тај који је дао оглас је "болесник" који прави спрдачину. Срам их било! Ништа није случајно! Знамо и зашто спомиње и шта хоће да каже да је у "ланч пакету" а знамо и зашто се спомиње "кућа цвећа" Немају поштовања према мртвом човеку а са не говорим колико имају поштовања према држави Србији! Не бих ништа више рекла из поштовања према човеку који је волео моју Србију!

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija