• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

25.02.2019

18:36

SRBI, ZAPALIĆEMO VAM GRAD! Podivljali ustaški policajci čašom rabili glavu mladiću, mahali značkama i pretili!

Balkan

SRBI, ZAPALIĆEMO VAM GRAD! Podivljali ustaški policajci čašom rabili glavu mladiću, mahali značkama i pretili!

Podeli vest

U Vrbniku na ostvru Krku došlo je do incidenta kada je policajac na zabavi tokom karnevala udario meštanina po glavi staklenom časom, a posle incidenta njegove kolege zapretile rečima: "Vrbnički Srbi, zapalićemo vam grad"

Policija je potvrdila da se incident dogodio u noći s petka na subotu u Vrbniku, a pokrenuta je i istraga, prenosi Index.hr.

"Prema zasad prikupljenim saznanjima, na javnom okupljanju ''Maškare 2019 Vrbnik'' došlo je do narušavanja javnog reda i mira u kojem je učestvovao veći broj osoba, među kojima je bio i policijski službenik Policijske stanice Krk, u to vreme izvan službe", navodi u saopštenju policija.

Lakše telesne povrede su tom prilikom zadobili 28-godišnji hrvatski državljanin i 28-godišnji policijski službenik, dodaje se u saopštenju.

Jedan od meštana koji je i svedok incidenta, rekao je da na karnevalu nikada pre nije zabeležen nijedan incident, a da sad, zbog istrage u vezi s incidentom koji je, kako tvrdi, izazvala policija, mladi Vrbnika ne mogu da organizuju "završnicu mesopusta kako je bio običaj u Vrbniku". On je ispričao i da su u jednom trenutku došla četvorica policajaca, koji su pili i značkama mamili devojke, a onda je jedan od njih, ničim izazvan, razbio čašu o glavu osobe koja je pila za šankom.

"U tom trenutku jedan deo publike uspeva da otera nasilne policijske službenike iz prostora zabave i iz Vrbnika, dok ti sluzbenici: ''Vrbnicki Srbi, doći ćemo i zapalićemo vam grad!''", ispričao je očevidac za Novi list.

Epilog ovog obračuna je sedam šavova na glavi nedužnog mladića i oteklina na oku njegovog prijatelja koji je hteo da mu pomogne pokušavajući da ga odbrani, dodao je on.

(FOTO/VIDEO 18+) NAJPOZNATIJA HRVATSKA PORNO GLUMICA UŠLA U POLITIKU?! Čuvena Aleksa Vajld na sastanku Živog zida!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija