• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

22.03.2019

09:18

STRAVIČNO SEKSUALNO NASILJE U BANJALUCI! Otac se iživljavao nad ćerkom dok su mu ŽENA I DRUGO DETE BILI U BOLNICI! Njegovo "objašnjenje" je NEVEROVATNO MONSTRUOZNO!

Balkan

STRAVIČNO SEKSUALNO NASILJE U BANJALUCI! Otac se iživljavao nad ćerkom dok su mu ŽENA I DRUGO DETE BILI U BOLNICI! Njegovo "objašnjenje" je NEVEROVATNO MONSTRUOZNO!

Podeli vest

Prema izjavi devojčice, polno nasilje se dešavalo u vreme kada je majka sa drugim detetom bila u bolnici

Žrtva incesta, četrnaestogodišnja devojčica iz Banjaluke ispričala je tokom svedočenja da je otac monstrum odnose pravdao seksualnim vaspitanjem ćerke, saznaje Srpskainfo.

Koliko je otac monstrum bio svestan onoga što radi, ali i oprezan u svom bolesnom činu, otkriva i podatak da je tokom polnog nasilja nad maloletnom ćerkom uvek koristio zaštitu.

- Ćerki je govorio kako je ono što radi seksualno vaspitanje, te da se ne brine ništa - naveo je izvor iz istrage.

ŽENU PRED DETETOM SILOVALI MUŽ, KUM I NJIHOV PRIJATELJ! Terao je da jede izmet, bušio burgijom po rukama, stavljao ljute paprike u nos! OVAKVO ZVERSTVO JE NEZAPAMĆENO U SRBIJI, a Tužilaštvo i dalje ĆUTI!

Posebno otežavajuća okolnost u budućem krivičnom postupku za oca monstruma, pored samog dela, u ovom slučaju je i to što je polno nasilje trajalo duži vremenski period, velika nesrazmera u godinama i zrelosti između monstruma i žrtve, teško narušeno zdravlje deteta i druge.

Deo istrage biće usmeren i na to da li je majka devojčice znala šta se dešavalo u porodičnoj kući strave i užasa.

- Prema izjavi devojčice, polno nasilje se dešavalo u vreme kada je majka sa drugim detetom bila u bolnici - objasnio je izvor.

Istragom u ovom slučaju rukovodi Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, a svi detalji posebno vezani za identitet osumnjičenog neće biti objavljeni, kako bi se zaštitio identitet žrtve.

Šokantan slučaj policiji je prijavila škola koju pohađa maloletna učenica, a sve je otkriveno nakon što se devojčica poverila svojim drugaricama tokom razgovora.

Nakon prijave, devojčica je u razgovoru sa istražiocima takođe potvrdila sve ono što je ranije ispričala drugaricama, što je bio dovoljan signal da su strašne sumnje u teško krivično delo opravdane. Međutim, osumnjičeni otac monstrum nije uhapšen, jer je otišao van granica BiH.

MUČNA ISPOVEST B.Č. (39) KOJU SU SILOVALI MUŽ, KUM I PRIJATELJ: Golu me tukao pred svojim roditeljima koji su se smejali, udarao pesnicama našeg sina dok ga ne onesvesti!

Prema nezvaničnim informacijama, otac je na privremenom radu u inostranstvu pa bi trebao biti uhapšen kada se vrati, ili će u protivnom za njim biti raspisana međunarodna poternica.

Podsetimo, istražioci su u ponedeljak ostali šokirani navodima iz prijave o polnom nasilju nad maloletnom devojčicom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Giša

pre 5 godina

Ime dajte mu ime javno. Kad je svoje dijete tako zlostavljao šta bi tuđem radio.Zemljo otvori se.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija