• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

30.03.2019

14:50

(FOTO) OVO JE DODIKOVA SUPRUGA SNJEŽANA! Život posvetila porodici, PESMA KOJOM MU JE ČESTITALA ROĐENDAN GOVORI SVE O NJIHOVOJ LJUBAVI!

Balkan

(FOTO) OVO JE DODIKOVA SUPRUGA SNJEŽANA! Život posvetila porodici, PESMA KOJOM MU JE ČESTITALA ROĐENDAN GOVORI SVE O NJIHOVOJ LJUBAVI!

Podeli vest

Snježana ne voli da se eksponira u javnosti i to nije nikakva lažna skromnost. Ona je jednostavno takav tip. Tačno zna šta želi i tako život organizuje. Veoma je mudra i razborita. Život je posvetila deci i porodici. Nimalo se nije promenila

Da li je u pitanju sindrom balkanskih žena koje ne vole da se eksponiraju u javnosti, ili želja prvog čoveka SNSD-a, da zaštiti svoju lepšu polovinu, bilo kako bilo retke su prilike, a još ređe fotografije, na kojima se Milorad Dodik pojavljuje u paru sa svojom boljom polovinom.

Supruga člana Predsedništva BiH, Snježana Dodik, kao i većina žena srpskih političara, ne voli da se eksponira u medijima. Oni koji je poznaju kažu da politiku nastoji da drži daleko od kuće i ne voli da se meša u muževljeve poslove.

Foto: AP PHOTO

Snježana je po zanimanju ekonomski tehničar i nikad se nije bavila politikom. Komšije iz Aleksandrovca kažu da ljubav Milorada i Snježane datira još iz srednje škole i da je Snježana uvijek bila skromna i odana. Kažu i to da voli da se druži i uvek rado ugosti prijatelje, prenosi Hayat.

Prva komšinica porodice Dodik iz Bakinaca za medije je izjavila:

- Snježana ne voli da se eksponira u javnosti i to nije nikakva lažna skromnost. Ona je jednostavno takav tip. Tačno zna šta želi i tako život organizuje. Veoma je mudra, razborita i natprosečno pametna. Život je posvetila deci i porodici. Nimalo se nije promIenila, ni uobrazila.

Foto: Reuters

Snježana I Milorad Dodik sa sinom Igorom

Za Snježanu Dodik još tvrde da je jednostavna i preskromna, ali i vrlo mudra žena. Upućeni tvrde da, iako daleko od suprugovog kabineta, Snježana ima potpuni uvid u suprugov odnos prema saradnicima.

DODIK: Za zločine nad Srbima važe DRUGA PRAVILA!

Da mnogo voli svog supruga dokazuje i gest koji je učinila za njegov rođendan. Daleko od očiju javnosti održano je pre par godina rođendansko slavlje u hotelu, koji se nalazi u Aleksandrovcu.

Snježana Dodik je zajedno s ćerkom došla na ideju da angažuje pevačicu Zoranu Pavić kako bi svom mužu čestitala rođendan pesmom "Ne dam ti da ostariš".

- Snježana je sve organizovala, a kada je pevačica zapevala pomenutu pesmu, par je zaplesao, na oduševljenje svih prisutnih - pisali su tom prilikom mediji, a zabeležili su i da je uvek hladan i rezervisan Milorad Dodik bio dirnut gestom svoje supruge.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milorad

pre 5 godina

Milorad je legenda jedini covijek koji se bori za ocuvanje RS i jedini covijek koji je nesto izgradio od kad je na vlasti za razliku od gospode iz SDS.

Draško

pre 5 godina

Re milorad Gde ti je taj Milorad bio kad se stvarala Republika Srpska? Švercovao cigaretama. Zar ima osoba koji misle da se on bori za Srpsku? Ne bori se on za Srpsku, već za svoju porodicu, privilegije... A narod za koga se on bori u redovima ispred tuđih ambasada.

Naomi Samuel

pre 1 godinu

Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: drapata4@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: drapata4@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: drapata4@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija