• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.04.2019

12:40

NASILNI UPAD U KASARNU U MAKEDONIJI! Stražar ispalio dva metka u vazduh i potom RANIO ULJEZA!

Balkan

NASILNI UPAD U KASARNU U MAKEDONIJI! Stražar ispalio dva metka u vazduh i potom RANIO ULJEZA!

Podeli vest

Jutros je u skopskoj kasarni "Goce Delčev" sprečen pokušaj nasilnog upada u krug tog vojnog objekta, saopštilo je Ministarstvo odbrane Severne Makedonije, dodajući da je jedno lice ranjeno

Vojnik koji je bio na straži, postupajući prema propisanim procedurama, jutros u 2.52 sprečio je pokušaja upada u kasarnu, tako što je više puta verbalno upozorio lice koje je pokušalo da uđe, a nakon toga ispalio je dva metka u vazduhu.

"Lice i dalje nije postupalo prema instrukcijama vojnika-stražara, pa je nakon metaka-upozorenja, lice ranjeno od strane vojnika. U skladu s procedurama, on je prebačen u bolnicu", kaže se u saopštenju.

DODIK ODGOVORIO BAKIRU NA OPTUŽBE DA SRPSKA PRAVI PARAVOJSKU: Sam je rekao da se muslimani tajno naoružavaju "za ne daj Bože", a REZERVNI SASTAV POLICIJE RS JE LEGALAN!

Vojna policija, makedonski MUP i javni tužilac izašli su na mesto događaja i rade na prikupljanju dokaza o rešavanju ovog incidenta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija