• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

16.04.2019

09:44

(FOTO/VIDEO) FILMSKA PLJAČKA BANKE U SKOPLJU! Još se ne zna koliko su para tačno ukrali, ALI SU UKRALI - MNOGO!

Balkan

(FOTO/VIDEO) FILMSKA PLJAČKA BANKE U SKOPLJU! Još se ne zna koliko su para tačno ukrali, ALI SU UKRALI - MNOGO!

Podeli vest

Četvorica maskiranih i naoružanih razbojnika opljačkali du juče ekspozituru NLB Tutunske banke u skopskom naselju Čair. Oružana pljačka se dogodila u ulici Ferid Bajram, a policija je prijavu dobila u 10.36 časova

Napadači su u banku uleteli sa fantomkama na glavama i odmah fizički nasrnuli na pripadnika obezbeđenja u banci E.E. ( 26 ).

Očevici su za lokalne skopske medije izjavili da su razbojnici bili naoružani sa automatskim puškama na čijim kundacima su bili zalepljeni rezervni šaržeri. Na izlasku su ispalili hitac upozorenja u vazduh da ih niko ne bi jurio.

Predsednik Upravnog odbora NLB Tutunske banke Antonio Argir nije otkrio koliko su pljačaši novca odneli iz banke.

- Ne mogu ništa da vam kažem. Oružana pljačka, izveštaj će dati policija. Sada ništa ne mogu da kažem. Zaposleni su dobro, najvažnije je da nema žrtava, ima malo povređenih, ali sve će biti dobro - izjavio je Argir.

Foto: Printscreen You Tube

Prema nezvaničnim informacijama banditi su pobegli vozilom marke "golf 5", sive boje, koje je dva sata nakon oružane pljačke policija pronašla zapaljeno blizu reke Serava kod gradskog groblja Butel.

(VIDEO) BERIŠA OPTUŽUJE: DRŽAVA UMEŠANA U MILIONSKU PLJAČKU na aerodromu u Tirani!

Pretpostavlja se da su tako pokušali da prikriju tragove. Iz policije kažu da preduzimaju sve neophodne mere na rasčišćavanju slučaja, a to podrazumeva da će biti pregledani i snimci sa nadzornih kamera u banci, lokalnim objektima i na ulicama tako gde one postoje.

Foto: Printscreen You Tube

Banke u Severnoj Makedoniji su česta meta lopova. Pre dva meseca maskirani i naoružani razbojnici su opljačkali ekspozituru Halk Banke na izlazu iz Skoplje. Pljačkaši i novac još nisu pronađeni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija