• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

24.04.2019

22:41

OTKRIVAMO! LIKVIDIRANI BIZNISMEN KRUNIĆ BIO U VEZI SA EMINOM JAHOVIĆ I TIJANOM STAJŠIĆ, hteo da ženi misicu, ali pevačicu voleo više! U SVE UMEŠANA I KARLEUŠA!

Balkan

OTKRIVAMO! LIKVIDIRANI BIZNISMEN KRUNIĆ BIO U VEZI SA EMINOM JAHOVIĆ I TIJANOM STAJŠIĆ, hteo da ženi misicu, ali pevačicu voleo više! U SVE UMEŠANA I KARLEUŠA!

Podeli vest

Zbog sumnje da su umešani u ubistvo banjalučkog privrednika, policija privela i ozloglašenu braću Armina i Nermina Ćuluma, ali su oni posle saslušanja pušteni na slobodu

Banjalučki biznismen Slaviša Krunić, koji je izrešetan u ponedeljak uveče u naselju Glamočani, važio je za velikog zavodnika u regionu, a nekada je bio u vezi sa pevačicom Eminom Jahović, kao i misicom i manekenkom Tijanom Stajšić.

(VIDEO) KRUNIĆA PRATILI DUŽE VREME, PREDMET IZ DŽEPA NAPADAČA RASVETLIO UBISTVO! Isplivali novi detalji likvidacije biznismena u Republici Srpskoj!

Krunić je sa poznatom Novopazarkom bio u emotivnoj vezi još 2008, pre nego što se ona upoznala turskog pevača Mustafu Sandala, za koga se i venčala.

Foto: facebook

Emina Jahović

- Emina i Slaviša bili su u vezi nekoliko meseci. To je bila velika ljubav, koju su oni pokušavali da sakriju od javnosti, iako je i ona tad živela u Banjaluci. Nakon raskida ostali su u dobrim odnosima, a ubrzo nakon toga Slaviša je otpočeo vezu sa manekenkom i nekadašnjom mis Jugoslavije Tijanom Stajšić, koja je kasnije krunisana veridbom - otkrio je izvor.

On dodaje da je veza Stajšićeve i Krunića trajala tri godine, kao i da je bila dosta burna.

Foto: facebook/Tijana Stajšić

Tijana Stajšić

- Slaviša je insistirao da se ona preseli u Banjaluku, kao i da prestane da se bavi manekenstvom, što je ona i učinila. Tokom njihove veze pričalo se da joj on nije bio veran, a uprkos veridbi, veza je pukla i Tijana se vratila u Srbiju. Često je znala da kaže da posle Slaviše neće dozvoliti nijednom muškarcu da je skine sa manekenske piste i odvoji od posla - dodaje sagovornik.

Ubijeni Krunić je zbog svoje agencije za obezbeđenje često bio u kontaktu sa brojnim javnim ličnostima iz regiona koje su boravile u Banjaluci, posebno dok se u tom gradu organizovala manifestacija Oskar popularnosti.

- Jedne godine Karleuša je sa Darkom Kostićem bila na Oskaru, pa su u okviru jedne televizijske emisije bili i glavni akteri skrivene kamere. Zbog potreba snimanja, vozili su se u Krunićevom „hameru“ - kaže izvor.

Zbog Krunićevog ubistva, ali i njegovog telohranitelja Žarka Pavlovića, policija je već u prvim satima istrage uhapsila Emilija Baldu i Gorana Milanovića, za koje sumnja da su izvršili ovu profesionalnu likvidaciju. Policija, međutim, i dalje traga za još jednim osumnjičenim, Benedijem Đukanovićem, dok je tokom krvavog obračuna ubijen i napadač Željko Kovačević.

NaslovPUŠTENI NA SLOBODU

- Zbog sumnje da su umešani u zločin, uhapšeni su i braća Armin i Nermin Ćulum iz Sanskog Mosta, ali su oni juče pušteni na slobodu, kao i Goran Milanović. Braća Ćulum su na čelu bajkerske organizacije Junajted tribjuns, koju je nemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost, a u Evropi su proglašeni za treću najveću opasnost za bezbednost. Ova grupa je direktni konkurent drugim bajkerskim grupama Hels ejndžels i Bandidos - preneli su bosanski mediji.

Oni navode i da je nedavno bivši reprezentativac BiH Ognjen Vranješ na početku seks-skandala s Jelenom Karleušom objavio fotografiju s Nerminom Ćulumom na svom Instagramu. Vranješ i braća su drugari, o čemu svedoče njihove zajedničke fotografije, ali i komentari ispod slika na društvenim mrežama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 4 godine

...ja koja sve go*na zive na tim prostorima ...

zdjurdjevic

pre 4 godine

Her gebels Vučićeviću, ala ste sada kada je čovek ubijen "hrabri" pa iznosite mnoge stvari koje svam bile i poznate ranije.

Marcco

pre 4 godine

... manekenstvom... auuuu... ima li neka a da nije bila manekenka, pevaljka, voditeljka... tj. devojka u prometu.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija