• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.04.2019

23:44

TEROR NA KOSOVU I METOHIJI: Pucali na kuću i kola direktora OŠ "Knez Lazar"

Balkan

TEROR NA KOSOVU I METOHIJI: Pucali na kuću i kola direktora OŠ "Knez Lazar"

Podeli vest

Nepoznata osoba je danas pre podne u Donjoj Gušterici na KiM ispalila nekoliko hitaca na lokal, koji se nalazi u sklopu kuće direktora OŠ “Knez Lazar” Dragana Maksimovića i automobil njegovog zeta, koji je bio parkiran u neposrednoj blizini.

Tom prilikom probijeno je staklo na lokalu, oštećena fasada na kući i napukla šoferšajbna na automobilu, a na sreću niko nije povređen. U tom trenutku u kući su se nalazili roditelji direktora osnovne škole u ovom mestu, prenela je RTS Gračanica.

Policija je na poziv Dragana Maksimovića odmah došla i izvršila uviđaj, a da ceo slučaj nije ni malo bezazlen potvrđuje i večeras ponovljena situacija.

Kako je RTV Gračanica izjavio Maksimović, oko 20.40, u blizini njegove porodične kuće u Donjoj Gušterici, ponovo se začuo pucnji i zvuk udarca kamenica.

On kaže da ne može ni da pretpostavi ko i zašto želi da naudi njemu ili nekom od članova njegove porodice.

Navodi da je danas posle povratka sa posla zatekao roditelje ispred kuće, koji su bili zabrinuti.

"Pokazali su mi polomljeno staklo na prozoru od lokala. U prvi mah mislili smo da je u pitanju dečija igra i da je neko kamenicom nehotice polomio staklo. Nakon nekog vremena, došao je kod nas naš zet, koji je pozajmio traktorsku prikolicu, a čiji je auto bio parkiran nedaleko od lokala.

Kada je ulazio u svoj automobil primetio je da je šoferšajbna probijena, prema našoj pretpostavci, vazdušnom puškom. Tada smo o svemu obavestili policiju, koja je izvršila uviđaj", ispričao je Maksimović.

Posle svega, kako je naveo, i večeras oko 20.40, dok je sa prijateljem stajao u dvorištu, ponovo smo začuli pucanj, i nešto što je ličilo na udarac kamenicom. 

- Opet smo pozvali policiju i obavestili nadležne o novom incidentu- rekao je Maksimović, koji vidno potresen ističe da je uplašen za svoju porodicu.

Naglašava da ni sa kim nije u lošim odnosima, pa ne može ni da pretpostavi šta je uzrok svemu.

Od nadležnih u policijskoj stanici u Gračanici informacija da je uviđaj izvršen i da je istraga u toku.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija