• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.05.2019

12:37

MIGRANTI OTELI STARCA, A ZATIM SE NJEGOVIM KOLIMA ZAPUTILI U ITALIJU! Dramatična priča iz Slovenije!

Balkan

MIGRANTI OTELI STARCA, A ZATIM SE NJEGOVIM KOLIMA ZAPUTILI U ITALIJU! Dramatična priča iz Slovenije!

Podeli vest

Slovenačka policija potvrdila je da je otet stariji čovek iz sela Mali Nerajec nedaleko Črnomelja, na jugozapadu zemlje, koga su migranti u sredu oteli i njegovim automobilom pobegli u Italiju, gde su uhapšeni

Policija slučaj još ispituje a kako su naveli migranti uključeni u otmicu uhapšeni u saradnji sa italijanskim kolegama.

Grupa od četvoro migranata juče je otela 79-godišnjaka koji je prskao vinograd, vezala ga i stavila u prtljažnik njegovog automobila, a onda ga iz vozila izbacili u jednoj šumi blizu 180 kilometara udaljene Sežane, na drugom kraju države, da bi zatim pobegli u Italiju.

Ćerka otetog izjavila je za lokalne medije da joj je otac, kad je s njim razgovarala pre incidenta, rekao da ima "goste" koji su mu se predstavili kao "arheolozi" koji žele da pogledaju da li u vinogradu ima nekih arheoloških nalaza. Kasnije je videla da je kroz selo prošao očev automobil, ali njega nije videla. 

(FOTO) PUPOVAC IZ TRAKTORA ODGOVORIO USTAŠAMA! Poslao poruku koja će RAZBESNETI HRVATSKE EKSTREMISTE!

- S obzirom na to da ga kasnije u vinogradu nismo našli, niti smo mogli da s njim stupimo u kontakt, podigli smo uzbunu - ispričala je za ona.

Čovek se porodici konačno javio telefonom oko 18 sati i ispričao da je bio otet i da su ga iz automobila izbacili u jednoj šumi blizu granice s Italijom, pa je došao do jedne kuće iz koje im se javio. 

Kako je naveo portal Siol.net, koji je prvi objavio informaciju o incidentu, kontrola tog dela slovenačko-hrvatske granice, na kojoj je u poslednjih nedelju dana pojačan priliv migranata, od sinoć je pojačana i u nju se uključila i vojska.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija