• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

13.05.2019

18:42

KO JE BIO DARKO MIJOVIĆ KOJI JE UBIJEN U NEMAČKOJ? Član škaljarskog klana, oslobođen zbog likvidacije mladića čije telo nikada nije pronađeno!

Balkan

KO JE BIO DARKO MIJOVIĆ KOJI JE UBIJEN U NEMAČKOJ? Član škaljarskog klana, oslobođen zbog likvidacije mladića čije telo nikada nije pronađeno!

Podeli vest

U jednom stanu u Berlinu jutros je ubijen državljanin Crne Gore, Darko Mijović iz Podgorice, a pored njega navodno je poginula još jedna osoba. Mediji prenose da su još dve osobe teško ranjene

Pucnjava se dogodila u stanu u kojem su boravili Mijović i druge dve osobe, a prema tvrdnjama crnogorskih medija ubijeni su bili pripadnici škaljarskog klana.

Mijović je 28. marta oslobođen optužbi za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina. On i Baranin Vladimir Ulama optuživani su da su 8. jula 2016. godine oteli, a potom ubili Medina.

Viši javni sud u Podgorici oslobodio je u martu optužene Ulamu i Mijovića, a porodica je, nakon izricanja presude, napustila sudnicu uz reči "Je li vam ovo pravda, sram vas bilo", pišu crnogorski mediji.

Podsetimo, Ulama i Mijović su se prema optužnici teretili da su ubili Medina i sahranili ga na nepoznatom mestu.

Optužnicom je bio obuhvaćen i Bogdan Milić, koji se sumnjičio za krivično delo pomoć počiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

UBIJEN PODGORIČANIN DARKO MIJOVIĆ U NEMAČKOJ! S njim stradao još jedan državljanin Crne Gore, treći muškarac ranjen!

 

Prema ranijim tvrdnjama tužilaštva, ubistvo su izveli na podmukao način jer je Medin odbio da učini nešto što su od njega tražili. Kako se sumnja, oni su 8. jula 2016. namamili Nemanju da dođe u Virpazar.

Ulama i Mijović su optuženi da su Medina povredili, zatim strpali u gepek njegovog belog "reno-megana", odvezli na nepoznato mesto, ubili ga, na za sada nepoznat način i sakrili njegovo telo.

Ulama i Mijović su se sve vreme branili ćutanjem, nisu odgovarali na pitanja.

Telo Nemanje Medina do danas nije pronađeno.

Ovo je inače, prvi takav slučaj u Crnoj Gori, da se sudi za ubistvo čoveka čije telo nije nađeno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija