• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

15.05.2019

16:13

(FOTO/VIDEO) VELIKA POTRAGA ZA DEČAKOM (6) KOJI JE UPAO U POTOK U BIH! Spasilačke ekipe konstantno na terenu!

Balkan

(FOTO/VIDEO) VELIKA POTRAGA ZA DEČAKOM (6) KOJI JE UPAO U POTOK U BIH! Spasilačke ekipe konstantno na terenu!

Podeli vest

Više desetina spasilaca traga za šestogodišnjim dečakom koji je u utorak upao u potok u mestu Begov Han kod Žepča od kada mu se gubi svaki trag

Nakon što je više puta pretraženo korito potoka, juče, ali i danas, s obzirom na to da je nivo vode u potoku dosta niži, potraga je nastavljena u koritu i na obalama reke Bosne.

Pripadnici Kantonalne i Federalne uprave civilne zaštite, Gorske službe spasavanja iz Žepča, Zenice i Zavidovića danas su svim resursima na raspolaganju s ciljem pronalaska dečaka.

Foto: Printscreen You Tube

Međutim, potragu otežava reka Bosna koja je još uvek visokog vodostaja, brza i mutna, zbog čega je nemoguće sve resurse iskoristiti u ovoj potrazi.

Danas su pripadnici Federalne uprave civlne zaštite koristeći dron snimili veće područje Bosne nizvodno prema Žepču od mesta gde je dečak upao, a pripadnici GSS-a u čamcima pretražuju obale.

Toni Matijević iz GSS-a Žepče je kazao da je čamcima pregledano 18 kilometara reke Bosne te 6,6 kilometara obala.

IGRAO SE S PIŠTOLJEM, PA SLUČAJNO UBIO ČOVEKA KOJI JE DOŠAO NA SUĐENJE! Uhapšen policajac u Vlasenici!

- Brojne spasilačke službe su danas s nama na terenu i ulažemo sve napore da pronađemo dečaka. Mnogi članovi GSS-a Žepče pobegnu s posla kako bi pretraživali teren, to rade već dva dana, a sutra će već biti teže. U komunikaciji smo sa Savezom gorskih službi spasavanja koji su nam kazali da zbog mutne Bosne ronioci trenutno ne mogu pomoći u ovoj potrazi - kazao je Matijević.

U potragu za dečakom uključeni su i meštani Begovog Hana koji već dva dana od jutra do večernjih sati pretražuju teren.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija