• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.06.2019

16:39

INCIDENT NA ZAGREBAČKOM AERODROMU! Putnici sat vremena čekali da se otvore vrata Kroejša erlajnsa i izađu iz aviona!

Balkan

INCIDENT NA ZAGREBAČKOM AERODROMU! Putnici sat vremena čekali da se otvore vrata Kroejša erlajnsa i izađu iz aviona!

Podeli vest

Putnici u avionu Kroejša erlajnsa (CA) proveli su skoro sat vremena u avionu na pisti zagrebačkog aerodroma pre nego što su se vrata aviona otvorila

"Na zagrebački aerodrom smo sleteli sa zakašnjenjem jer je bilo nevreme, trebalo je da poletimo u 21.15 (iz Minhena), a da sletimo u 22.25, ali poleteli smo sa 20 do 25 minuta zakašnjenja, pa smo toliko i kasnili u dolasku", izjavio je za portal Index.hr jedan od putnika. 

"U stvari, čak nismo puno kasnili, možda dvadesetak minuta. Kad smo stigli, pilot nam je rekao da se radno vreme vazdušne luke završilo u 22.30, čini mi se, a mi smo sleteli malo nakon toga i da ćemo morati da sačekamo dok ne dođe neko zadužen za prihvat putnika. I da ne možemo izaći iz aviona iz bezbednosnih razloga", rekao je sagovornik hrvatskog portala.

KARAMBOL NA HVARU: Trajekt udario u luku, dve osobe lakše povređene

O dogadaju koji se desio putnicima koji su leteli iz Minhena za Zagreb u nedelju uveče portal je pitao Kroejša erlajns i aerodrom "Franjo Tudman". Stigao je odgovor iz Kroejša erlajnsa, a iz aerodroma su usmeno objasnili da i oni stoje iza napisanog.

"Zbog privremene obustave usluga prihvata i otpreme aviona Vazdušne luke ''Franjo Tuđman'' u kasnim večernjim satima 16. juna ove godine, posledično je došlo do kašnjenja u iskrcaju putnika Kroejša erlajnsa nakon sletanja aviona iz Frankfurta i Minhena, te kašnjenja u ukrcaju putnika na odlaznim letovima kompanije iz Zagreba u Skoplje, Dubrovnik, Split, Zadar i Pulu. Kompanija se izvinjava svim putnicima sa navedenih letova zbog neplaniranog poremećaja u putovanju, iako na razloge poremećaja nije mogla uticati", odgovaraju iz CA.

Šta je uzrok "privremene obustave usluga prihvata i otpreme aviona" i "neplaniranog poremećaja", kao što vidimo, nije nam objašnjeno, navodi Index.hr.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija