• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.07.2019

16:32

ERDOGAN U BIH! Turski predsednik u ponedeljak u Sarajevu i na Jahorini!

Balkan

ERDOGAN U BIH! Turski predsednik u ponedeljak u Sarajevu i na Jahorini!

Podeli vest

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan doputovaće u ponedeljak u dvodnevnu zvaničnu, uzvratnu posetu Bosni i Heregovini

Erdogan je početkom maja ove godine ugostio članove Predsedništva BiH, Milorada Dodika i Šefika Džaferovića.

Komšić je tom prilikom izostao zbog bolesti. Erdogan je, kako javlja portal Radio Sarajeva, obećao Dodiku i Džaferoviću da će doći u uzvratnu posetu BiH odmah nakon ponovljenih lokalnih izbora u Istanbulu.

Kako je najavljeno, prvog dana posete Sarajevu, Erdogan će se sastati s članovima Predsedništva Bosne i Hercegovine, a sastaće se i s predsednikom Stranke demokratske akcije Bakirom Izetbegovićem.

SUZIĆU PRODUŽEN PRITVOR! Bivši ministar prosvete RS osumnjičen da je SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU! Rekao joj da to mora da OSTANE NJIHOVA TAJNA!

U zgradi Predsedništva planirana je svečana večera u čast šefova delegacija zemalja učesnica samita ''Proces za saradnju u jugoistočnoj Evropi'' (SEECP).

U utorak, drugog dana posete, turski predsednik će provesti na Jahorini, gde će biti održan regionalni forum saradnje država južne Evrope.

Ovom događaju će, između ostalih, prisustvovati i predsednici Albanije, Crne Gore i Severne Makedonije, preneo je Radio Sarajevo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija