• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

08.07.2019

17:37

(FOTO) ERDOGAN U SARAJEVU POLOŽIO CVEĆE NA ALIJIN GROB, pa se sastao s Dodikom, Džaferovićem i Komšićem!

Balkan

(FOTO) ERDOGAN U SARAJEVU POLOŽIO CVEĆE NA ALIJIN GROB, pa se sastao s Dodikom, Džaferovićem i Komšićem!

Podeli vest

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan sastao se u zgradi Predsedništva BiH sa članovima, predsedavajućim Miloradom Dodikom i članovima Šafikom Džaferovićem i Željkom Komšićem

Erogan se po dolasku u Sarajevo najpre sastao sa predstavnicima turske vojne misije u sastavu EUFOR u BiH, a odmah potom obišao je grob prvog predsednika Predsedništva BiH, Alije Izetbegovića. 



Erdogan će sutra na Jahorini učestvovati na samitu Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP), kojim BiH završava jednogodišnje predsedavanje ovim procesom.

 

Foto: Tanjug

Na sarajevskom groblju Kovači sa Erdoganom su bili bošnjački član Predsedništva BiH, Šefik Džaferović i predsedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsednik SDA BiH, Bakir Izetbegović.

U pratnji Erdogana bili su šef turske diplomacije Mevlut Čavušoglu, ministar odbrane Turske Hulusi Akar, ministar trezora i finansija Berat Albajrak te ministar transporta i infrastrukture Cahit Turhan i drugi članovi visoke turske delegacije.

 

TEŽAK INCIDENT NA AERODROMU SARAJEVO! ERDOGANOVO OBEZBEĐENJE SUKOBILO SE GRANIČNOM POLICIJOM BiH! Turci odbili da prođu redovnu kontrolu pa nastao HAOS!

Tokom posete Sarajevu, Erdogan na sakou nosi "Cvet Srebrenice" koji simbolizuje sećanje na srebreničke žrtve,prenela je Agencija Anadolija.

Tokom dana najavljen je sastanak Erdogana s Izetbegovićem i učešće na svečanoj večeri u zgradi Predsedništva BiH. Nakon sastanka s Izetbegovićem planiran je sastanak Erdogana i slovenačog predsednika Boruta Pahora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sudija

pre 4 godine

Kad dodje u Srbiju da se pokloni na grobu Slobodana Milosevica, obavezno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija