• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: slobodna dalmacija

22.07.2019

12:15

KATOLIČKI SVEŠTENIK TVRDI DA MU SE UKAZAO HRIST, PA OPLEO PO HRVATIMA: Muškarci sve više gledaju porniće, a kad treba da se pokažu - ZAKAŽU! ONI SU KRIVI ZA ABORTUSE!

Balkan

KATOLIČKI SVEŠTENIK TVRDI DA MU SE UKAZAO HRIST, PA OPLEO PO HRVATIMA: Muškarci sve više gledaju porniće, a kad treba da se pokažu - ZAKAŽU! ONI SU KRIVI ZA ABORTUSE!

Podeli vest

Iza svakog abortusa glavni je krivac muškarac koji je zakazao, istakao je hrvatski katolički sveštenik Damir Stojić, poznat po svojim kontroverznim stavovima

On je kazao i kako mu ne bi verovali kada bi otkrio koliko muškaraca mu se ispovedilo o problemima s pornografijom. 

- To je toliko uzelo maha da, kad govorim javno o ovom problemu, počnem redovno da dobijam pretnje smrću. Iza svakog abortusa glavni krivac je muškarac koji je zakazao. Dragi muškarci, budite muškarci, stanite iza svojih dela. Abortus je glavno prokletstvo hrvatskog naroda. Ne zanima me šta naša udruženja o tome govore i što zakon tvrdi, on je pokvaren, kriv, loš, treba ga promeniti - rekao je don Stojić. 

Prema njegovim rečima, pre četiri dana video je živog Hrista. 

HRVATI SE HVALE TURIZMOM, A BOSANAC IH "UBIO": To je mala zemlja ZA VELIKU DOSADU!

- Teško mi je da ovo priznam, ali u poslednje vreme sam imao strahove kao da će mi se nešto dogoditi. Jedan moj bivši student, sad je oženjen i ima troje dece, odveo me na molitvu oslobođenja. Nije bitno gde ni kod koga. Osoba koja je molila imala je dar spoznaje i u trenutku je dobila viziju i rekla: Damire, vidim te kao dečaka kako stojiš ukočen u strahu na nekom putu, a iza tebe je neko grmlje. Odmah mi je došla slika kako sam se kao dečak igrao blizu puta i odjednom čuo kočenje gledajući auto kako ide prema meni. 

Stalo je pet centimetra od mene. Nakon toga sam trčao kući, zaključao se u WC, nisam znao da izađem, pa su kasnije provalili da me izvuku. Sad je i meni došla ta slika, video sam sebe, šta sam nosio. Sedmi mesec '78. u Hercegovini ispred moje kuće, selo Draginići blizu Međugorja. Vidim kako stojim kao dečak i kako Isus u bijeloj haljini stoji, nagrnuo je preko mene i auto je naslonjen na njega. Ja sam to video - kazao je Stojić, prenosi Slobodna Dalmacija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Kako može da zna da je taj bradati bio Isus a ne neki Čelnik?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija