• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.07.2019

18:27 >> 18:45

(VIDEO) POTOP NA CRNOGORSKOJ OBALI, TALASI VIŠI OD DVA METRA: Za nepunih sat vremena sedam osoba spašeno iz uzburkanog mora!

Balkan

(VIDEO) POTOP NA CRNOGORSKOJ OBALI, TALASI VIŠI OD DVA METRA: Za nepunih sat vremena sedam osoba spašeno iz uzburkanog mora!

Podeli vest

Za nepunih sat vremena službenici Uprave pomorske bezbednosti i pogranične policije u Baru iz morskih talasa su spasili sedam osoba, navodi jedro.bar.

Navodi se da je dvoje mladih spašeno kod lukobrana u Baru danas oko 15.15 časova, a pola sata ranije četvoro adolescenata u Sutomoru i muškarac u zrelijim godinama u Čanju.

Sajt navodi da su četvoro adolecenata, od 17 i 18 godina iz Podgorice i sa Kosova, spašeni iz talasa koji su dostizali visinu i do dva metra.

 

 


Navodi se da su pored istaknutih crvenih zastava, tri mladića i devojka su ušli u more, međutim, nisu mogli da se vrate na obalu. Drugi kupači su pozvali broj 129 i veoma brzo službe spašavanja na moru su iz Bara stigli do Sutomora.

 

 

 

 


"Mladi ljudi su bili udaljeni od obale oko 300 metara. Uzaludno su pokušavali da se vrate, ali talasi su bili do dva metra i nisu uspeli. Srećom niko od njih nije povređen", navedeno je iz Uprave.

 

 


Samo što se okončala akcija spašavanja u Sutomoru, posada čamaca Uprave je morala da ponovo interveniše i izađe do Lukobrana gde dvoje mladih nije uspevalo da se domogne čvrstog tla pod nogama jer su ih talasi odvlačili od obale.

 

 

 

 


Takođe, u Čanju je spašen muškarac zrelije životne dobi.

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRBA

pre 4 godine

A SADA SVI, SVI, SVI CRNOGORCI U MORE, I DA BOG DA SE SVI PODAVILI!!!

bajo

pre 4 godine

Treba da su talasi sto veci, kako bi Prijepolje postalo primorsko mjesto.

flamantes

pre 4 godine

Pa nevrijeme nije bilo kao što umije biti, ipak zabrinjava količina pjanih budala koji i pored zabrane ulazi u uzburkano more.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija