• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.08.2019

15:57

NISU SAMO FAŠISTI NEGO SU I RASISTI! Huligani u Splitu napali tamnopute turiste!

Balkan

NISU SAMO FAŠISTI NEGO SU I RASISTI! Huligani u Splitu napali tamnopute turiste!

Podeli vest

Splitski huligani napali su turiste crne boje kože i vikali im da su majmuni, a turista iz Velike Britanije, koji je hteo da ih zaštiti, dobio je šamar nakon čega mu je pozlilo

Žena koja je svedočila tom događaju ispričala je za portal Index da je "dečka crne boje kože kako s društvom trči", a za njima "desetak njih u crnim majicama" kako mu dovikuju da su majmuni i gađaju ih flašama.

Iz policije su portalu potvrdili da se incident dogodio sinoć oko 23 sata, što je okvalifikovano kao narušavanje javnog reda i mira tako što je, kako su naveli, nekoliko za sada nepoznatih muških osoba nasrnulo na nekoliko stranih državljana.

Inače, tamnoputi turisti su državljani Francuske. Kada je, iz apartmana izašao očevidac, 61-godišnji državljanin Velike Britanije, kako bi pomogao napadnutim Francuzima, jedan muškarac mu je udario šamar zbog čega je stranom državljaninu pozlilo.

OVE LUDE USTAŠE OPET PRETE! Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević: HRVATSKA VOJSKA SPREMNA NA NOVE "OLUJE"!

Odveden je u bolnicu na pregled, ali je odbio hospitalizaciju. Navodi se da je obavljen razgovor s dvojicom stranih državljana Francuske, 24-godišnjakom i 22-godišnjakom, koji su odbili lekarsku pomoć, kazali su iz policije.

Poslednjih sedmica, inače, u Splitu se dogodio niz nasilnih incidenata.

Pre par dana nepoznati muškarac je francuskom turisti odgrizao uho, mlada Norvežanka završila je sa slomljenim nosom, jer je htela da uđe u taksi, a nožem je izbodeno više ljudi, podseća Index.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
englezii

pre 4 godine

A koga to samo cudi ! Pa to je nesto neobjasnjivo ! Nesto sto u svetu nema ! Al' ipak ima u EU !

vecavestica

pre 4 godine

Sve sto imaju to je mrznja prema Srbima.

flamantes

pre 4 godine

Fašizam po defriniciji, pored ostalog, podrazumjeva i rasizam.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija