• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

21.08.2019

10:44

(VIDEO) ALBANAC "VARVARSKI" NAPAO ŠPANSKE TURISTE! Edi Rama se sada izvinjava za gnusni čin

Balkan

(VIDEO) ALBANAC "VARVARSKI" NAPAO ŠPANSKE TURISTE! Edi Rama se sada izvinjava za gnusni čin

Podeli vest

Video snimak besnog vlasnika restorana iz Albanije kako napada španske turiste i razbija im šoferšajbnu postao je viralan, a povodom tog slučaja oglasili su se i najviši albanski zvaničnici

Albanski ministar turizma uručio je cveće španskim turistima kao znak izvinjenja, a povodom ponašanja bahatog albanskog ugostitelja oglasio se i premijer Rama.  

Foto: Printscreen You Tube

 
                                                          

Incident se dogodio prošle nedelje u Porto Palermu na jugu Albanije. Video snimak iz automobila koji su iznajmili španski turisti prikazuje čoveka kako uporno pokušava da razbije staklo i da se obračuna sa njima.

POGLEDAJTE:

Nije odustao ni uprkos tome što mu je ruka bila okrvavljena, dok su Španci u kolima bili u panici, a suvozac nogom kroz staklo pokušavao da ga odgurne sa haube.

Španski mediji prenose da je u automobilu bio Eugenio Galdon i njegova porodica, koji su putovali sa lokalnim vozačem i vodičem. Oni su navodno napustili restoran u kojem su ručali nakon što je vlasnik postao agresivan.

Albanski ministar turizma primio je porodicu i izvinio se zbog incidenta, uručivši im cveće kao znak izvinjenja.

Premijer Edi Rama napisao je na svojoj Fejsbuk stranici da će agresivni Albanac, vinovnik ovog incidenta biti kažnje.

- Nasilnik koji je napao naše španske prijatelje prekršio je sveti kod albanske gostoljubivosti, osramotivši nas sve. Izvinili smo se španskim turistima i oni će doći ovde opet - napisao je Rama.

 

 

U video snimku koji je objavljen na Raminoj Fejsbuk stranici, Galdon je istakao da - jedna osoba ne čini celu zemlju - i da će se sa porodicom vratiti u Albaniju.

Za vreme komunizma Albanija je bila osiromašena i specifična država kojom je upravljao paranoični diktator Enver Hodža, napominje britanski "Gardijan".

RAMA, PAMETNIJI SI KAD ĆUTIŠ! Haradinaj i Jakup Krasnići su oslobodioci!

Građanima, dodaje list, nije bilo dozvoljeno da napuste zemlju, niti su stranci tek tako smeli da ulaze u državu. Međutim, poslednjih godina Albanija je stekla popularnost kao jedno od poslednjih relativno neistraženih evropskih turistickih destinacija, zaključuje se u tekstu bitanskog medija.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija