• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: radiojadran.com/informer.rs

23.08.2019

14:10

(VIDEO) ELITNI HOTEL NA CRNOGORSKOM PRIMORJU ISPUŠTA FEKALIJE U MORE! Na samo 50 metara od plaže komadići toalet papira i nesnosni smrad!

Balkan

(VIDEO) ELITNI HOTEL NA CRNOGORSKOM PRIMORJU ISPUŠTA FEKALIJE U MORE! Na samo 50 metara od plaže komadići toalet papira i nesnosni smrad!

Podeli vest

Kod elitnog hotela "Iberostar" u Njivicama, na 50-ak metara od kupališta hotela, u more se izlivaju fekalne vode iz hotela, tvrde meštani

Jedan od njih, Goran, juče je tokom poslepodneva prolazio barkom nedaleko od kupališta hotela, a osim prljavštine i mutne vode, smrad je štipao čulo mirisa.

U kratkom video snimku koji je dostavio medijima, na oko 50-100 m od hotela vidi se prepolovljena, odnosno nedovršena cev iz koje izlaze neprerađene fekalije – komadići toalet papira jasno su uočljivi:

- Sve to se dešava i u ovom trenutku i to u ogromnim količinama, upravo sam tuda prošao. "Elitni" turizam u Njivicama i Herceg Novom. To je kanalizaciona cev, koliko znam pokušali su da prave neki kolektor, nisu uspeli, sve fekalije idu direktno u more - priča on.

To je kako kaže primetio još kada je počeo da roni ’75. godine, bilo je pokušaja da se to reši, međutim, nije. Ista situacija bila je i prošle godine.

- Takva situacija, akutelna je čitavog leta. U Institutu za biologiju mora savetovali su me da je najbolje da odmah kontaktiram medije - navodi on.

 

Komunalna policija Herceg Novi nije do sada bila upoznata sa ovim slučajem, jer zvanične prijave građana nije bilo. Međutim, kako su nam kazali, inspektori će tokom dana izaći na teren.

 

Obavešteno je i Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom. Inače, plaža kod hotela Iberostar u Njivicama prema poslednjim merenjima parametara morske vode koje je uradio kotorski Institut za biologiju mora, imala je kvalitet niže klase, K2.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milovan

pre 4 godine

Navalite Srbi na cisto more u Crnu Goru i u Hrvatsku.U hrvatskoj je i gora situacija.U Rijeci samo siklja kanalizacija direktno u more.I to je cev veceg promera od metra. Alo Posto Srbima necije fekalije bolje mirise od srpskog cveca.Samo navalite,i jos platite za takvu uzivanciju.

Kalimero

pre 4 godine

Svašta, otkrili su Ameriku, kao da to inspekcija ne zna i kao da bukvalno svi u CG to znaju od uvek ... Ja sam letovao još 70-tih u Bečićima i Budvi i fekalije na plažama još tada, sa neuporedivo manje hotela, su bile redovna stvar kad vetar duva sa mora ka obali. Još tada sam stavio tačku na Crnu Goru kao turističku destinaciju, mada sam u nekoliko navrata (zbog dece) ipak otišao da bi početkom 90-tih konačno stavio tačku. Nadam se da više niko nema iluzija o kakvoj "ekološkoj" državi se radi ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija