• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.09.2019

13:29

(VIDEO) AJDE BRE KUĆI! A, BOLAN, NIŠTA NISAM URADIO! Ovako je mostarska policija, sa sve pendrecima, RASTERIVALA MLADE! Sramotno ponašanje neki kritikuju, a drugi brane!

Balkan

(VIDEO) AJDE BRE KUĆI! A, BOLAN, NIŠTA NISAM URADIO! Ovako je mostarska policija, sa sve pendrecima, RASTERIVALA MLADE! Sramotno ponašanje neki kritikuju, a drugi brane!

Podeli vest

Sarajevsko "Oslobođenje" objavilo je danas snimak na kome se vidi kako policija u Mostaru rasteruje mlade koji su u četiri sata ujutru sedeli ispred jednog fast fuda u Mostaru

Rad mostarske policije našao se na udaru kritika nakon što su pojedini mediji pisali o slučaju.

Na snimku koji je objavila televizija Hayat, a prenelo Oslobođenje, vide se policajci koji prilaze mladima koji sede za stolovima ispred kioska brze hrane i rasteruju ih bilo rečima, bilo udaranjem pendrecima po stolu, a zatim ih jure po obližnjoj ulici.



Tim povodom na Fejsbuk stranici "Policijska Akademija BiH" pojavio se novi video iz Hayatove emisije "Slučajevi X", na kome se navodi da se radi o medijskoj laži koja kruži po portalima.

POBUNA U MOSTARSKOM ZATVORU, DVA POLICAJCA TEŠKO POVREĐENA! Drama počela kada je čuvar čuo lupanje u zidu, policija upala u ćeliju, a tamo kriminalci sa METALNIM ŠIPKAMA U RUKAMA!


- Samo širite laži i negativnost u našem društvu. Zna se kako se građani moraju ponašati u 4 ujutru. Ova grupa policajaca je uspostavljala javni red i mir. Drugi građani spavaju, a jedni galame ispred lokala i bahato se ponašaju. Policajci su u prva dva- tri navrata pokušali fino da uspostave javni red i mir, ali kao što vidite nije uspelo- navodi se na toj Fejsbuk stranici.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milovan

pre 4 godine

Trebali su i ranije da tu bagru rasteraju. Oni ce sutra da spavaju do 5 sati poslijepodne.A tate i mame rade. Ali ljudi koji rade bi spavali. Jadni su to roditelji cija deca ostaju vani do ujutro.A kada se nesta dogodi onda se pitaju kako. E tako sto niste znali nauciti decu radnim obavezama.Iako neradis ujutro ima da ustanes u normalno vreme. Dodji ujutro u 6 ali u 7 se moras ustati. E tako.

Jebac

pre 4 godine

To je zapadni sistem vrednosti gde sve može da se radi u ime profita, pare proklete pare!!!!!! Da je sreće u 22 bi sve moralo biti zatvoreno, u 21 maloletnici ne bi smeli biti na ulici, prodavnice zatvorene u 18, subota i nedelja ništa ne radi, a ugostitelji do 23!!!!!

xyz

pre 4 godine

To vam je iz emisije slucajevi x ., i dva puta je policija dolazila i opominjala jednu osobu a treci put su dosli- rasterali ih i tu osobu su priveli u stanicu. Pustite klip do kraja pa cete videti da se radi o visestrukom povratniku.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija