• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nezavisne.com/informer.rs

17.09.2019

18:10

RUŽICI JE 1993. NESTAO SIN NENAD, a onda je na ulici VIDELA NEPOZNATU DEVOJKU U NJEGOVOJ TRENERCI! Sada nudi 5.000 evra za informaciju o svom detetu...

Balkan

RUŽICI JE 1993. NESTAO SIN NENAD, a onda je na ulici VIDELA NEPOZNATU DEVOJKU U NJEGOVOJ TRENERCI! Sada nudi 5.000 evra za informaciju o svom detetu...

Podeli vest

Neutešna Ružica Trogrlić iz Busovače već 26 godina uzaludno traga za sinom Nenadom, koji je, kao 22-godišnjak, nestao 15. septembra 1993. godine u Zenici. Sada nudi nagradu od 5.000 evra za bilo kakvu korisnu informaciju

Seća se da je  kobnog dana Nenad izašao iz stana na Bulevaru da kupi cigarete. Od tada mu se gubi svaki trag.

"Tokom svih godina potrage i boli koju proživljavam, razočarala sam se u sve i svakoga. Ne pitam odavno ko ga je ubio, ni kako i zašto, jedino tražim informacije gde su kosti mog deteta", kroz suze govori Trogrlić, koja ne krije da strahuje da se Nenadu desilo ono najgore.

Do sada je dobila samo jednu anonimnu informaciju, da je njen sin prisilno odveden u kombiju zelene boje u nepoznatom pravcu. Iako njen vapaj nije naišao na sluh kod nadležnih, tražila je pomoć na sve strane. Na kraju su joj se javili iz jedne organizacije iz Švedske i ponudili nagradu za pronalazak njenog sina.

 

 

"Dobila sam od njih 5.000 evra za bilo kakvu informaciju o mom sinu", govori ona.

Budući da je obolela od leukemije, odlučila je i putem medija potražiti pomoć.

"Garantujem anonimnost svakome ko javi informaciju o mom sinu. Postoji dosta načina da se informacija pošalje anonimno. Bolesna sam i nadam se da će neko javiti prave informacije i pomoći mi da, dok sam živa, sahranim sina", dodaje Trogrlićeva.

NESTALI DEČAK PRONAĐEN U KANALIZACIJI! Građani čuli plač šestogodišnjeg Petra, dok je puzao kroz cevi ispod zemlje!

Šest meseci od sinovljevog nestanka ugledali su na devojci, koja je tada prodavala cigarete ispred Robne kuće "Zeničanka", gornji deo trenerke koji je nosio tog dana.

"Obavestili smo policiju i inspektore, ali ništa. Devojka se pravdala da je njen ujak u Kaknju prodavao odeću i da je došao neki mladić i pitao ga može li da zameniti trenerku za džemper", tvrdi ona.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59