• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.10.2019

15:57

HITNO PREBAČEN U BOLNICU Bokiju 13 pozlilo na saslušanju u aferi Reket, IZNELI GA NA NOSILIMA

Balkan

HITNO PREBAČEN U BOLNICU Bokiju 13 pozlilo na saslušanju u aferi Reket, IZNELI GA NA NOSILIMA

Podeli vest

Prvoosumnjičenom u slučaju Reket Bojanu Jovanovskom - Bokiju 13 pozlilo je danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal, gde je doveden na ispitivanje, pa je hitno prabačen u bolnicu.

Branilac Jovanovskog, skopski advokat Saško Dukoski je loklanim medijima rekao da je njegov klijent hitno hospitalizovan u bolnici.

Pola sata nakon što je iz istražnog zatvora Skoplje doveden u Tužilaštvo da da izjavu kao prvoosumnjičeni u slučaju Reket Jovanovski je iz Tužilaštva iznesen na nosilima i u pratnji policije prebačen u bolnicu.

Prema Rečima Dukoskog, Jovanovski je u toaletu Tužilaštva počeo da povraća, pozlilo mu je i onesvestio se, dodajući da je to "bila neprijatna scena".

BOKI 13 SE RAZBOLEO! Glavni akter afere "Reket" traži UKIDANJE PRITVORA zbog ZDRAVSTVENIH PROBLEMA!

"Nije slučajno do sada bio najmanje 20 puta u bolnici. On nije dao izjavu. Povraćao je u toaletu i potom kolabirao. Mnogo loša i ružna scena", rekao je branilac Bokija 13, Saško Dukoski.

Apelacioni sud u Skoplju je 4. oktobra odbacio zahtev Jovanovskog da bude pušten iz zatvorskog pritivora, u kojem je od 15. jula, zato što je istraga završena i jer mu je loše zdravstveno stanje.

(VIDEO) AFERA "REKET" JOŠ TRESE MAKEDONIJU! BOKI 13 IZLAZI PRED TUŽIOCA ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL! Saslušavaće ga zbog IZNUDE OD 1.5 MILIONA EVRA!

Jovanovskog, Zorana Milevskog i razrešenu specijalnu tužiteljku Katicu Janevu, Tužilaštvo za organizovani kriminal Severne Makedonije sumnjiči da su uzeli 1,5 miliona evra od jednog od najbogatijih Makedonaca Jordana Kamčeva da bi dobio bolji tretman u istrazi afere "Imperija" Specijanog tužilaštva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kameleon

pre 4 godine

Šije mi ga Đura, pozlilo mu prilikom saslušanja u tužilaštvu a nije mu pozlilo kad je a 1.5 miliona € u Luj Viton torbi onako trijumfalno izlazio iz kuće žrtve? Treba to dobro propustiti kroz toplog zeca pa da se nauči pameti ...

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija