• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.11.2015

13:50

MALI: Službe Beograd puta spremne za zimu!

Beograd

MALI: Službe Beograd puta spremne za zimu!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da zimska služba "Beograd-puta" spremno dočekuje predstojeću zimu, saopštio je Beoinfo

Mali je rekao da je uradjen remont čitave mehanizacije "Beograd-puta" i da je nabavljeno 8.000 tona soli, a da je u toku nabavka još 5.000 tona.

- Zimska služba je u potpunosti spremna za prvi sneg u Beogradu, a na ovom poslu biće angažovani i kapaciteti drugih komunalnih preduzeća - rekao je gradonačelnik prilikom obilaska zimske službe "Beograd-puta".

On je rekao da je za narednu godinu planirana nabavka nekoliko novih kamiona, napomenuvši da se cena jednog kamiona sa opremom kreće od 100.000 do 150.000 evra.

- Zimska služba 'Beograd-puta' trenutno ima 110 kamiona, ali investicije su neophodne kako bi se malo osvežio vozni park i kako bi sigurno obavljali svoju delatnost - kazao je Mali.

Zimska sezona počinje 15. novembra i traje do 31. marta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kobos

pre 8 godina

Sto on to nama sad prica, videcemo koliko su spremni kad padne sneg ?

Tradicija

pre 8 godina

Sluzbe Beograd puta spremne za zimu,al za svaki slucaj ce opet da ih iznenadi prvi sneg,cisto da ne naruse dosadasnju tradiciju.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set