• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.01.2016

17:45

DIREKTOR MATEMATIČKE GIMNAZIJE: Bespotrebna politizacija prijema mladih matematičara!

Beograd

DIREKTOR MATEMATIČKE GIMNAZIJE: Bespotrebna politizacija prijema mladih matematičara!

Podeli vest

Direktor Matematičke gimnazije Srđan Ognjanović je danas, povodom toga što se mladi matematičari nisu pojavili na balkonu Starog dvora, rekao da je to bio nesporazum koji je, kako je dodao, u međuvremenu bespotrebno preuveličan

- Radilo se o nesporazumu koji je u međuvremenu bespotrebno preuveličan, a u nekim slučajevima potpuno nepotrebno je dobio i političku konotaciju, čemu zaista nema mesta - rekao je Ognjanović koji je danas o tome razgovarao sa predstavnicima Grada Beograda.

Istakavši da Matematička gimnazija ima tradicionalno veoma dobru saradnju sa Gradom Beogradom, on je rekao da ne sumnja da je Grad Beograd imao dobru nameru koja "zbog brzine možda nije bila realizovana onako kako bismo svi voleli".

- Ne možemo negirati činjenicu da je zaista postojala dobra volja gradskih čelnika jer su deca na finalnoj vaterpolo utakmici, i to na poziv grada, bila gosti zamenice predsednika Skupštine grada i jedne od najvažnijih osoba u gradskom Fondu za mlade talente, Andree Radulović - rekao je Ognjanović, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

On je naglasio da će Grad Beograd ove godine biti ključni učesnik obeležavanja 50 godina Matematičke gimnazije što je, kako je dodao, ranije dogovoreno i što dovoljno govori o odnosu grada prema toj školi.

- Danas smo finalizirali dogovor da sva nagrađena deca, a njih samo u našoj školi ima više od 20, kao i drugi nagrađivani na reprezentativnim takmičenjima budu gosti grada tokom predstojećih Dana Beograda - rekao je Ognjanović.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pedja

pre 8 godina

Još im je rano za terasu tamo idu sportisti uspešni.Ati mladi će jednog dana da zbrišu u evropu ,i zabole njih za državu prodaće se za lovu ko ovi fudbaleri

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set