• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

25.07.2016

19:37

(FOTO) BAHATI BEOGRADSKI TAKSISTA: Pregazio psa, jedva izbegao vlasnika i samo produžio dalje!

Beograd

(FOTO) BAHATI BEOGRADSKI TAKSISTA: Pregazio psa, jedva izbegao vlasnika i samo produžio dalje!

Podeli vest

U Prizrenskoj ulici u Beogradu jutros je taksista potpuno pregazio psa, a zamalo i njegovog vlasnika Igora Savića, koji je o ovom nemilom događaju pisao na svom fejsbuk profilu

Šetao sam jutros psa, i dok smo prolazili Prizrenskom ulicom, na Zelenom vencu, taksista se zaleteo i ušao u tu poznatu "opasnu krivinu" i zgazio mog psa. Ja sam se zaustavio, ali je pas otišao korak ispred mene i taksista ga je pokupio i vukao sigurno jedno pet metara – ispričao je istraumirani vlasnik.

Igor je dodao da je pravo čudo da je njegov ljubimac preživeo.

Iz uveta mu je šikljala krv na sve strane, zaista je bilo zastrašujuće. Ne mogu da verujem da se sve završilo bez tragičnih posledica. Izvukao se sa neurološkim oštećenjima, ali će na svu sreću ostati živ – rekao je čovek.

Prema njegovim rečima, vozilo koje je ovo napravilo je “Fiat Multipla” taksi udruženja “Beogradski poslovni taksi”.

Kada je pregazio psa, a zamalo i Savića, vozač je, umesto da se zaustavi da vidi da li je sve u redu sa čovekom i psom, samo pogledao u retrovizor i nastavio da vozi.

 

Njegovu firmu nije interesovao ovaj slučaj, kao ni policiju na koju su nas uputili – rekao je Savić koji je bio očevidac još jedne nesreće baš na toj istoj raskrsnici.

Bio sam svedok nesreće na toj istoj krivini, kada je auto pokosio ženu, kojoj su od siline udarca spale patike s nogu. Krivina je zaista opasna, trebalo bi da se pojača kontrola na tom mestu i preduzme nešto – zaključio je vlasnik povređenog psa.

Pozvali smo “Beogradski poslovni taksi”, ali smo ostali uskraćeni za odgovor jer su rekli da ništa ne znaju o slučaju za koji smo ih pitali.

Ne znamo zaista za taj slučaj, mi smo zadužni samo da šaljemo vozila na željene lokacije – odgovor je koji smo dobili iz “Beogradskog poslovnog taksija”.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
duda

pre 7 godina

pa kad policija nece da reaguje, sacekajte i vi njega pa mu lepo pregazite auto. ali tako da mora da kupi novi. pod hitno menjati zakon !! kaznjavati ali drasticno, bahate vozace. jadan pas. dajte peticiju za izglasavanje zakona o zastiti zivotinja !!!

Lala iz Banata

pre 7 godina

"Да ли ће закочити "неко"...на друму лежи рањен пас... Сви ће проћи он ће остати...далеко негде иза - нас..."

gedza

pre 7 godina

kad policiju ovo ne zanima koga će??? e lepo kad vec znaju broj taxi vozila....naći ga i izlupati mu auto!!! n

No name

pre 7 godina

Vrati istom merom da smece ukapira! Razbij mu auto mrcini! Neko bi rekao, na silu ne odgovaraj silom ali koji drugi nacin preostaje? Sistem ne funkcionise, kako se zastititi? Jadna kuca mala. Sta je on neduzan skrivio da ga olos pregazi? Smrad, djubre, sljam! Razbiti i njega i auto!!! Ja bih njega pregazila i vukla tako. Necovek! Cudoviste!

Pravda

pre 7 godina

Druze zaboravi na facebook-ove i sudove,prangiju za pojas kad sledeci put krenes i po novine do kioska,ova drzava je divlji zapad a u takvim okolnostima dobro dodje biti naoruzan. P.S. Ona akcija onomad najavljena od strane policije za predaju oruzija,nemoj da ste ludi da ih slusate.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set