• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.10.2016

10:45

MIGRANTI DIVLJAJU PO BEOGRADU! Potukli se kod Autobuske stanice, pa krenuli peške prema Mađarskoj!

Beograd

MIGRANTI DIVLJAJU PO BEOGRADU! Potukli se kod Autobuske stanice, pa krenuli peške prema Mađarskoj!

Podeli vest

Grupa od stotinak migranata protestuje od jutros u samom centru Beograda, kod Autobuske stanice

Migranti su izašli na kolovoz i zaustavili čitav saobraćaj.

Nezvanično, oni traže da se otvori granica prema Mađarskoj.

Pre protesta dogodila se i čarka među dve suprotstavljene grupe migranata, koji su se pokoškali jer deo njih nije hteo da protestuje.

Do sukoba je došlo pošto je jedna grupa odbila da se pridruži protestu i odbije pomoć u hrani koju je dobila od Info parka.

Grupa od oko 335 migranata zatim je pešice krenula preko Novog Beograda ka severu Srbije, a trenutno se nalazi u Zemunu gde ih prati policija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
100000

pre 7 godina

Е, шта ти је политика, до јуче солидарност, љубав, пажња, цици-мици, а сад- дивљаци!

snsovac

pre 7 godina

Sto na ulici Bg demonstriraju. Neka ide ispred ambasadom Madjarske ili kod Devenportam to je prava adresa ili pred UNHCR. Videcemo mi jos mnogo toga. Treba ocekivati da traze postovanje ljudskih I verskih prava I to ona o kojima hriscani mogu da sanjaju u njihovim zemljama. Nisam nacionalista ali sam za razcionalan pristup ovom problem. Tu nema mesta za sentimentalnost jer posledice snosicemo svi. Njihpova sudbina je zalosna ali nemojmo dozvoliti da I nasa postane jos zalosnija. Gde je sada Saudi Arabija, Katar, Emirati da prime ove ljude.

realno

pre 7 godina

Pa naravno da je bila solidarnost dok su se ponasali normalno ali kad su poceli da prave probleme i divljaju postali su divljaci. Ne znam sta ti nije jasno.

Reply

pre 7 godina

Ако их хумано уважавамо и подржавамо, онда треба и да разумемо њихов бес: они само траже да иду даље; поента је да како политички ветар дуне, тако се и етикете олако лепе.

Dado

pre 7 godina

Vlast treba da ih makne iz centra grada, da ih drži pod kontrolom i u obezbeđenim centrima. Nisu to oni migranti od prošle godine. Ovi liče na vukove.

mirjana

pre 7 godina

Pocelo je pocelo.Tvrdoglava vlast. Mislio je da ce u E.U. da dozivi veliku prednost humanitarnoscu a sada "Trazili ste gledajte"Zaprzice vam E.U. corbu da necete znati ni gde ste ni stacete ni kako cete sa tom vojskom koja samo ceka da joj se doturi oruzje.90% imaju i hladno oruzje.Opasno se nesto sprema od strane zapada.Dobro je rekao urednik informera Vucicevic.A Dejan Lucic opominje na to vec godinu dana ranije. Vucicu dozovi se pameti dok jos nije kasno.

Senka

pre 7 godina

Ovo je tek početak nevolja sa migrantima, koji su se "zaglavili" u Srbiji. Sad ispade da još Srbija kriva za to što ih Mađarska ne prima.

saca

pre 7 godina

Lepo su ljudi govorili od samog pocetka, ne moze da se seta po Beogradu gde ko hoce, moraju da budu pod strogom kontrolom i izolacijom, ali ko to slusa.

dragan

pre 7 godina

Proterati ih sve, odmah i čipovati, ako se vrate pustiti ih u lovište.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set