• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

11.01.2017

08:59

(FOTO) HAOS U BEOGRADU! Sneg pada već 20 sati, NA ULICAMA KOLAPS, PREVOZ JEDVA FUNKCIONIŠE!

Beograd

(FOTO) HAOS U BEOGRADU! Sneg pada već 20 sati, NA ULICAMA KOLAPS, PREVOZ JEDVA FUNKCIONIŠE!

Podeli vest

Uprkos naporima da se prioritetni putevi očiste, novi sneg koji konstantno pada 20 sati nastavlja da pravi problem putarima i funkcionisanju javnog prevoza.

 


Most na Adi, Gazela, Brankov most, Autokomanda, Ustanička ulica, samo su neke od lokacija u gradu na kojima se prevoz otežano odvija zbog novih snežnih padavina koji neprestano pada već 20 sati.

printscreen

Uprkos naporima da se prioritetni putevi očiste, novi sneg nastavlja da pravi problem putarima i funkcionisanju javnog prevoza.

Građani koji su se javili Telegrafu kažu da prevoz skoro da ne funkcioniše, pogotovo u perifernim delovima Beograda, ali i na glavnim saobraćajnicama.

printscreen

- Jutros nisam uspeo da uđem u autobus 89, koji saobraća od Vidikovca do Novog Beograda. Autobus je bio pun već na Žarkovu. Sve je zakrčeno - rekao je jedan od čitalaca.

Javili su nam i da se satima čeka autobus u Ustaničkoj ulici, a od Konjarnika do Ulice Grčica Milenka putuje se neverovatnih 25 minuta.

Takođe, u Višegradskoj ulici je pukla cev, tako da je prevoz obustavljen u ovom delu grada, od Kneza Miloša do Kliničkog centra.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da se 2.000 radnika nalazi ulici i da se grad čisti svim raspoloživim kapacitetima.

printscreen

- Čistimo, borimo se... Nadamo se da će posle 14, 15 časova padavine prestati, tako da će nakon toga doći do normalizacije situacije - izjavio je Mali.

Linije sa Zelenog venca takođe ne funkcionišu, jer je jedan autobus proklizao i preprečio put, pa je sve zakrčeno. Autobusi na linijama 52,53 i 56 ne saobraćaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dejan

pre 7 godina

Sigurno je putare iznenadio sneg u januaru...sta cete i to se desava(sneg u januaru) ali se ne brinem ja za beograd nego za one jadne manje opstine sta ce kad ih zaveje sneg...

daca484

pre 7 godina

I sad deca u skolu?Kad je u Beogradu kolaps,prigradski saobracaj je u totalnom kolapsu?

samo kukamo

pre 7 godina

Kod nas pada vec nedelju dana i duva i jak vetar i temperatura je konstantno ispod -10C, pa ne vidim nikoga da kuka. Ljudi zima je. Normalno je da pada sneg i da je hladno. Ne vidim razloga paranoji? Umesto sto idete u patrole uzmite pa ocistite sneg ispred svojih kuca i radnji, jer niko drugi nece doci da uradi umesto vas.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set