• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

22.03.2017

14:54

BEZBEDNIJA DECA! Vračar obezbedio prevoz za učenike OŠ "Dušan Dugalić"!

Beograd

BEZBEDNIJA DECA! Vračar obezbedio prevoz za učenike OŠ "Dušan Dugalić"!

Podeli vest

Učenici Specijalne škole "Dušan Dugalić" na Vračaru od danas imaju obezbeđen prevoz od kuće do škole i od škole do kuće, koji je obezbedila opština Vračar

Predsednik opštine Milan Nedeljković istakao je tokom posete školi, da je veoma zadovoljan što je Vračar konačno obezbedio ono što je predviđeno Statutom grada još 2010. godine - da svaka opština plaća prevoz učenika sa posebnim potrebama od škole do kuće.

- Mi smo uspeli, sedam godina je prošlo, a stara vlast na opštini Vračar to nije ispunjavala - rekao je Nedeljković.

Kako je objasnio, nadležnima na Vračaru na to je pažnju skrenuo Marko Mandić, sada odbornik u Skupštini opštine, koji je radio u osmoletki "Dušan Dugalić", nakon čega je rukovodstvo preduzelo sve mere da organizuje prevoz učenika.

- Kao predsednik opštine ja sam veoma srećan i ponosan zato što je to ostvareno - rekao je Nedeljković.

On je naznačio da, zahvaljujući organizovanom prevozu, roditelji i profesori neće više morati da brinu za bezbednost dece.

Napomenuvši da se nedavno vratio iz SAD-a, Nedeljković je rekao da su naš ambasador i ataše za kulturu izrazili želju da jedan američki pijanista održi humanitarni koncert u Beogradu.

Koncert će biti održan početkom jula u Beogradskom dramskom pozorištu, a prikupljena sredstva biće usmerena na osmoletku "Dušan Dugalić", precizirao je Nedeljković.



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set