• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.09.2017

07:57

POVREĐENA DVA PEŠAKA! Nekoliko udesa sinoć u Beogradu!

Beograd

POVREĐENA DVA PEŠAKA! Nekoliko udesa sinoć u Beogradu!

Podeli vest

Dva pešaka zabodila su povredu glave, a tri osobe lakše su povređene u saobraćajnim nezgodama koje su se dogodile u Beogradu, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura

- Na Ibarskoj magistrali na skretanju za Ripanj oko 21.00 desila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene tri osobe, koje su prevezene u Urgentni centar - rekla je Macura agenciji Beta.

Prema njenim rečima, juče su u Beogradu dva peška zadobila povredu glave u odvojenim nezgodama i obojica su prevezeni u Urgentni centar.

Oko 19. 40 na Bulevaru Mihaila Pupina i Antifašističke borbe muškarac (56) zadobio je povredu glave u svojstvu pešaka, dok je oko 19.00 u opštini Stari grad u ulici Braće Baruh i Dušanova muškarac (35) zadobio višestruke povrede.

Macura je dodala da je noć u Beogradu protekla mirno, u odnosu na nevreme.

Hitna pomoć tokom noći je intervenisala 87 puta od čega 14 na javnom mestu.

Pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, a javljali su se i zbog hipertenzije i šloga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set