• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.11.2017

08:17

POVREĐEN MOTOCIKLISTA NA BRANKOVOM MOSTU! Teška noć za hitnu pomoć u Beogradu!

Beograd

POVREĐEN MOTOCIKLISTA NA BRANKOVOM MOSTU! Teška noć za hitnu pomoć u Beogradu!

Podeli vest

Oko 19:45 sati, motociklista je lakše povređen na Brankovom mostu i prevezen u Urgentni centar

- U Glavnoj ulici u Bečmenu, nešto nakon 23 časa, dogodila se saobraćajna nezgoda, međutim, umešani su napustili lice mesta pre dolaska lekarske ekipe - saopštila je portparolka Hitne pomoći, Nada Macura.

U 2:05 sati na Zrenjaninskom putu prema Borči lakše je povređena žena starosti 47 godina, a potom prevezena u Urgentni centar.

Na uglu ulica Strumičke i Maksima Gorkog, u 3:41 sati, došlo je do saobraćjne nezgode u kojoj su učestvovale dve osobe. Žena starosti 22 godine je pregledana i konstatovane su joj povrede ramena, međutim odbila je prevoz, dok je muškarac na licu mesta odbio i pregled i prevoz.

U toku noći, najviše poziva Hitna pomoć je dobila od osoba sa hipertenzijom i srčanih bolesnika.

Zabeležene su 92 intervencije, od kojih 14 na javnom mestu do 7:00 časova.

Tokom jučerašnjeg dana, zabeleženo je 137 intervencija, od kojih 36 na javnom mestu, sa osam saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teže povređenih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set