• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beoinfo

31.01.2018

17:40

SAJAM MEDA U RAKOVCI: Iskusnih pčelari dele i savete svakog dana od 9 do 17 časova!

Beograd

SAJAM MEDA U RAKOVCI: Iskusnih pčelari dele i savete svakog dana od 9 do 17 časova!

Podeli vest

U Rakovici sutra počinje Sajam meda, koji će trajati od 1. do 14. februara. Sajam meda će biti postavljen na Kanarevom brdu ispred "Maksi" diskonta u Borskoj ulici i trajaće svakog dana od 9 do 17 časova 

Na Sajmu meda registrovani poljoprivredni proizvođači ponudiće sugrađanima med i proizvode od meda (polen, mleč, propolis, med sa dodacima lekovitih trava, medenjake, razne kreme i meleme), proizvode od aronije, kao i druge prirodne proizvode. 

Građani će imati priliku da od iskusnih pčelara dobiju i savete o upotrebi meda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set