• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2018

10:38

PALMA: Od 4. marta bolje sutra za BEOGRAĐANE!

Beograd

PALMA: Od 4. marta bolje sutra za BEOGRAĐANE!

Podeli vest

U beogradskoj mesnoj zajednici Železnik, opština Čukarica, održana je tribina liste „Ivica Dačić – SPS – Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija“ , koja će se na izborima za Skupštinu grada Beograda naći pod rednim brojem 3 glasačkog listića

- Sve je počelo od 2008. godine od naše koalicije i počeće 4. marta bolje sutra za Beograđane. Naša deviza je : „Ako nešto obećaš ispuni neka je i na tvoju štetu“. Budući odbornici koalicije SPS – Jedinstvena Srbija u Skupštini grada Beograda imaju veliku odgovornost. Oni će biti predlagači da se izmeni budžet grada Beograda, da članovi Gradskog veća ne primaju plate i da odbornici ne primaju nadoknade. Te pare će ići građanima, koji pune budžet - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma i dodao: 

- Odlikovanje koje je šef naše koalicije Ivica Dačić dobio od najmoćnijeg predsednika jedne države, Vladimira Putina, a on je sigurno najmoćniji, jer toliko godina i traje, je dokaz da je Dačić dobro i korisno radio za građane Srbije i građane Beograda. Kada vas prizna najmoćniji predsednik na svetu, onda očekujem i da beograđani priznaju našu koaliciju i 4. marta glasaju za broj 3 - poručio je Marković-

On je istakao da je Aleksandar Antić poslednjih sedam dana imao prijem kod gradonačelnika Istanbula i pre dva dana kod čelnika grada Londona, jer, kako je rekao, unapred zna da će biti gradonačelnik Beograda i da dogovori saradnju sa ove dve svetske metropole.

PALMA: Ovo je veliki dan za Srbiju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set