• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2018

09:00

SEVALI NOŽEVI!  Tuča taksista u centru Beograda!

Beograd

SEVALI NOŽEVI! Tuča taksista u centru Beograda!

Podeli vest

Nenad.N.(50) taksista "Beotaksija" i Blaža. M. (49) iz Radio taksija potukli su se oko 3 sata na Terazijama

Patrola Komunalne policije sprečila je teže posledice kada je naišla na dva okrvavljena čoveka na trotoaru na Terazijama. Pored jednog je bio nož. Komunalci su prišli povređenim ljudima koji su ležali na trotoaru, sa ciljem da im ukažu prvu pomoć do dolaska Hitne pomoći. 

Međutim, Nenad.N. je odmah počeo da vređa policajce, krenuo ka njima da se obračuna. Komunalci su ga upozorili da bude miran, ali se on oglušio o njihovo naređenje. Jedan član patrole odgurnuo je nož od napadača koji je zatim savladan. Pozvana je policijska patrola Starog Grada i ekipa Hitne pomoći. 

Povređeni ljudi prevezeni su u Urgentni centar. Pripadnici MUP-a u saradnji sa Tužilastvom nastavljaju da rade na slučaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set