• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

07.06.2018

15:59

PRVO OBRAĆANJE NAKON IZBORA! Radojičić: Biću gradonačelnik svih građana!

Beograd

PRVO OBRAĆANJE NAKON IZBORA! Radojičić: Biću gradonačelnik svih građana!

Podeli vest

Biću gradonačelnik svih građana, i onih koji su glasali za mene i onih koji nisu i trudiću se da svi budu zadovoljni i osete poboljšavnje u njihovom svakodnevnom životu, poručio je danas novi gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić

On se, u obraćanju skupštini nakon izbora, zahvalio na ukazanoj časti i poverenju i poručio da će dati sve od sebe da to poverenje opravda.

- Pred nama je težak zadatak, a to ćemo kao kompaktan tim uspeti da ostvarimo, sve ciljeve iz kampanje na kojima ćemo uporno raditi - rekao je Radojičić, koji je bio vidno uzbuđen.

Istakao je da je on čovek kompromisa, koji hoće da nađe alternativu, te dodao da ima prostora da svi nađu zajednički intere i da nije sve “crno-belo”.

Tanjug

Zahvalio je na svim pohvalam za karijeru, koje je, kaže, čuo danas i dodao da je svestan da to poverenje mora da opravda u narednom peridu.

- Hvala vam, kad se čoveku desi ono što nije planirao, a mene je splet okolnosti doveo ovde, mora da bude uzbuđen. Srećan sam i daću sve od sebe da mogućnost koju sam dobio opravdam na pravi način - rekao je Radojičić.

DR ZORAN RADOJIČIĆ NOVI GRADONAČELNIK BEOGRADA, VESIĆ ZAMENIK




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set