• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.06.2018

12:56

POGRDNI GRAFITI NA PROSTORIJAMA SNS-a: Pretnjama nećete sprečiti našu borbu za interes Srbije

Beograd

POGRDNI GRAFITI NA PROSTORIJAMA SNS-a: Pretnjama nećete sprečiti našu borbu za interes Srbije

Podeli vest

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je da su tokom noći, pogrdnim grafitima, išarane stranačke prostorije na Čukaričkoj padini

Ovakvi vandalski napadi su samo pokušaj zastrašivanja i pritiska na Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića, koji ulaže velike napore da interesi Srbije i njenih građana budu prioritet, naveli su beogradski naprednjaci.

- Poručujemo svima koji misle da će ovakvim neprimerenim rečnikom i pretnjama sprečiti brigu i borbu pre svega za interese Srbije, da ćemo mi biti još odlučniji u našim nastojanjima da se Srbija nikome ne pokorava, a nadležne državne organe pozivamo da počinioce privedu pravdi, kako bi svima poslali jasnu poruku da bahatost i vandalizam nisu dopustivi - kaže se u saopštenju.

VUČIĆ: Neću da se krijem iza naroda, nikad to nisam radio!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set