• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.09.2018

09:01

(FOTO) ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA SEVERNOG BULEVARA! Evo kako sada izgleda važna ulica u Beogradu!

Beograd

(FOTO) ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA SEVERNOG BULEVARA! Evo kako sada izgleda važna ulica u Beogradu!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da je to možda i najbolji primer kako Republika Srbija, Grad Beograd i opština mogu zajedno da rešavaju probleme koji postoje u prestonici

- Severni bulevar smo završili u dužini oko 1.150 metara. Uradili smo nove trotoare, taksi niše i u gornjem delu saobraćajnice, prema Bogosloviji, oko 100 novih parking mesta, što Severni bulevar do sada nije imao i time smo poboljšali kvalitet života građana - rekao je Vesić novinarima.

On je naveo da se istovremeno izvode radovi na rekonstrukciji Ulice Matice srpske u dužini oko dva kilometara i dodao da u oba slučaja radove finansira JP Putevi Srbije. 

Tanjug


Rehabilitacija putne mreže je važna, jer putna mreža u Bedogradu nije u dobrom stanju, rekao je Vesić i dodao da je to zato što se u nju decenijama nije ulagalo. 

- Mi smo se potrudili da tokom ovog leta rekonstruišemo zaista dosta ulica koje su bile problematične i završimo što je moguće više radova do početka školske godine, kada su ulice opterećenije i kada počinje zimski red vožnje - rekao je Vesić.

Tanjug


Kako je pojasnio, način na koji se biraju ulice koje će biti rekonstruisane je vrlo jednostavan - građani se obrate opštini, opština Gradu i onda gradska vlast rešava probleme samostalno ili u saradnji sa Republikom. 

- Svaka nova ulica, sve što radimo poboljšava kvaliteta života sugrađana i ovo samo pokazuje koliko nas posla čeka da završimo rekonstrukciju svih ulica na teritoriji Grada Beograda. Prema nekom našem planu, da bismo u narednih 10 godina obnovili sve ulice prvog prioriteta, a to su ulice kojima ide javni prevoz, treba nam negde oko 500 miliona evra - istakao je Vesić.

Tanjug


Naveo je da će se gradska vlast truditi da obezbedi novac kako bi sve ulice prvog prioriteta u narednih 10 godina bile obnovljene. 

Predsednik opštine Zvezdara Miloš Ignjatović je izrazio zadovoljstvo zbog rekonstrukcije Severnog bulevara, navodeći da je to pravi primer saradnje Grada i opštine. 

- U narednom peridou ćemo nastaviti da imamo ovako dobru komunikaciju, pre svega sa našim sugradjanima sa Zvezdare, a posle i sa Gradom Beogradom - rekao je Ignjatović.

Tanjug





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beograd Srbija

pre 5 godina

Alo, Srbija nije beograd. Budžet Beograda je veći od budžeta svih ostalih gradova i opstina u Srbiji. Zato je otimacina oko Vlasti u Beogradu. Tu su pare. Unutrašnjosti Srbije, dokle da ćutiš i trpiš? Nemoj da ti zamazuju oci sa nekih 150 metara tankog asfaltnog puta, Klinickim centrom u Niš. Šta će i kako će da žive ostali, gradjani drugog, trećeg i ostalih redova?

Nenad Stanimirović

pre 5 godina

U Beogradu se radi i gradi, završavaju se započeti poslovi i udara temelj za bolju budućnost.

Karaburma

pre 5 godina

U Beogradu se radi i gradi zahvaljujuci odgovornoj politici sadasnje vlasti.

Fudbaler

pre 5 godina

Svaka nova ulica, sve što radimo poboljšava kvaliteta života sugrađana i ovo samo pokazuje koliko nas posla čeka da završimo rekonstrukciju svih ulica na teritoriji Grada Beograda. Prema nekom našem planu, da bismo u narednih 10 godina obnovili sve ulice prvog prioriteta, a to su ulice kojima ide javni prevoz, treba nam negde oko 500 miliona evra. Grad beograd dobija jedan moderan izgled.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set