• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.09.2018

12:34

RADOJIČIĆ: Zadovoljan sam svojim radom, respekt za Vesića!

Beograd

RADOJIČIĆ: Zadovoljan sam svojim radom, respekt za Vesića!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je zadovoljan svojim radom na poziciji gradonačelnika

 

On je rekao i da se za ovo vreme, koliko je na tom mestu, značajno upoznao sa sistemom grada.

- S obzirom da sam na ovo mesto došao kao čovek koji nije iz politike, da radim 24 sata dnevno, upoznao sam se sa sistemom i učestvujem značajno u radu. Mislim da idem u dobrom pravcu, trudim se da stalno budem na poziciji običnog čoveka građanina, da zaštitim njegov interes i da u krajnjoj instanci doprinesem u tom pravcu -rekao je Radojičić na pitanje novinara kako bi ocenio sopstveni učinak za protekla tri meseca, koliko je na mestu gradonačelnika.

Upitan o kritikama opozicije da se ne pojavljuje tako često na javnim događajima i da to češće čini njegov zamenik Goran Vesić, Radojičić je rekao da će zlonamernih uvek biti i da smatra da broj izlazaka pred kamere ne pokazuje koliko ko radi.

- Mislim da Goran Vesić radi izvanredno i da je vrlo operativan. Njegovo angažovanje je za veliki respekt, ali moj sistem rada je drugačiji i mislim da broj izlazaka pred kamere ne govori o tome koliko sam angažovan i koliko želim da pomognem Beogradu - rekao je Radojičić.

Gradonačelnik je prethodno govorio na otvaranju direktorske i ekspertske konferenciji Centra javnih službi za zapošljavanje zemalja jugoistočne Evrope.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 5 godina

A sta si to uradio da bi bio zadovoljan? Bio na paradi srama i???????????????????

SS

pre 5 godina

Gospodine doktore,realno nisi ti za politiku sa tako čistim obrazom.Bolje da si ostao u tiršovoj i lečio decu,i davao veći doprinos društvu sa znanjem i iskustvom u svom domenu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set