• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Beograd.rs

01.10.2018

17:16

GORAN VESIĆ U JEDNODNEVNOJ POSETI PRAGU!

Beograd

GORAN VESIĆ U JEDNODNEVNOJ POSETI PRAGU!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, glavni gradski urbanista Milutin Folić i direktorka Urbanističkog zavoda Beograda Vesna Tahov boraviće od sutra u zvaničnoj poseti Pragu

Delegacija Beograda posetiće kompaniju Metroprojekt kao i centralnu stanicu praškog metroa. Između ostalog posetiće izložbu povodom obeležavanja stogodišnjice čehoslovačke arhitekture koja se u okviru Nedelje češke arhitekture održava svake godine Pored toga u planu je i poseta firmi Avala Studios gde će biti organizovana prezentacija projekata u centralnom gradskom jezgru. 

Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo posetiti Prag i imati priliku da razmenimo iskustva u pogledu razvoja grada, saobraćaja, videti njihova iskustva sa metroom. Ta iskustva su dragocena jer mi planiramo izgradnju metroa, ali su nam značajna i iskustva u drugim oblastima poput saobraćaja, kulture, koja možemo da iskoristimo u razvoju našeg grada koji se neprestano razvija i stremi da, poput Praga, postane evropska metropola – istakao je Goran Vesić.

(FOTO) LEPŠI GRAD: Deo Ulice Strahinjića Bana postaje Trg boema i pešačka zona!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Makica

pre 5 godina

Divno je videti da se neguju prijateljstva i ostvaruje saradnja.

Bojan

pre 5 godina

Imaju prilike da uce na tudjim greskama, tj da uvide sve eventualne propusti i izbegnu iste u projektu izgradnje metroa.

Gosa

pre 5 godina

Treba sagledati sve najbitnije detalje i uociti eventualne nedostatke, ali po najvise treba obratiti paznju na ovo sto najbolje funkcionise u tom sklopu.

stefan

pre 5 godina

Mozda je jedan dan kratak vremenski period da se obrati paznja na sve detalje, ali zato su posli troje i ne sumnjamo da ce uraditi to najbolje moguce.

Milos

pre 5 godina

Dragocena poseta radi sto bolje i modernije izgradnje naseg Beogradskog metroa.

ivana

pre 5 godina

Ovo je dobro za urbanizaciju Beograda, da se ugledamo po modelu u Pragu!

ivana

pre 5 godina

Prag ne najlepsa prestonica, ova saradnja obecava mnogo izgledu Beograda!

Pjer

pre 5 godina

Pametni ljudi gledaju i uče od uspešnijih !!!

Govedarica

pre 5 godina

Vesič razmišlja o što boljem unaptredjenju grada i želi da razmenjuje iskustva i uči od najboljih.

Viktorija Viki

pre 5 godina

Vesić je jako uspešan u sprovođenju određenih mera i odluka po pitanju naše zemlje. Dosta toga je uradio za grad Beograd, očekujemo još više ulaganja, zato je poseta Pragu vrlo bitna.

mikica

pre 5 godina

Dobro je da naši čelnici traže stalno ovakve sastanke jer se na njima gradi velika budućnost našeg glavnog grada.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set