• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

06.10.2018

10:08

BEOGRAĐANI, OVO TREBA DA ZNATE! Čak 26 linija GSP-a danas vozi po izmenjenim trasama, ALI IMA I NOVIH I POJAČANIH LINIJA!

Beograd

BEOGRAĐANI, OVO TREBA DA ZNATE! Čak 26 linija GSP-a danas vozi po izmenjenim trasama, ALI IMA I NOVIH I POJAČANIH LINIJA!

Podeli vest

Čak 26 linija će danas voziti po izmenjenim trasama širom Beograda zbog radova na putu, manifestacija i Zadušnica. Istovremeno, 14 linija koje vode ka gradskim gorbljima biće "pojačano", a privremeno se uvodi i autobus 75L od GO Novi Beograd do Bežanijskog groblja

U samom centru grada najosetniji biće nedostatak trola 19, 21, 22 i 29, koje se privremeno skraćuju od perifernih terminusa do Trga Slavija i odatle neće ići dalje. Razlog je odražavanje 21. Beogradske rolerijade, zbog koje će takođe vozila sa linija broj 24, 26, 37 i 44, kao i minibus linije E2 i E8 saobraćati delimično izmenjenom trasom: Francuska, Trg republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja ?leksandra i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 27, u smeru ka Trgu Republike, saobraćaće: Bulevar kralja Aleksandra - Dečanska - Makedonska - Trg Republike - terminus "Trg Republike". U suprotnom smeru saobraćaće redovnom trasom.

Vozila sa linije 31, u oba smera, saobraćaće: Studenski trg - Vasina - Trg Republike - Makedonska - Dečanska - Bulevar kralja Aleksandra - Kneza Miloša - Nemanjina - Trg Slavija i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru saobraćaće redovnom trasom.

U RAKOVICI "TRKA PATRIJARHA PAVLA"

Zbog održavanja polumaratona "Trka Patrijarha Pavla" danas će od 16 do 22 časa trmavaji i autobusi ići novim putanjama.

Tramavaj 3 saobraćaće do stare okretnice "Topčider".

Foto: Tanjug

Vozila sa linija 42 i 59, saobraćaće na relaciji: /Trg Slavija - Miljakovac 1/

Vozila sa linije 47 i 94, u oba smera, saobraćaće: Crnotravska (za liniju 94) - Bulevar oslobođenja - Bulevar JNA - Kružni put - Kružni put Kijevo - Slavka Miljkovića i dalje redovnim trasama ka Resniku;

Linija 50 će biti podeljena na 2 dela:
- 50A /Ustanička - Miljakovac 1/ - redovnom trasom;
- 50B/Banovo brdo - Vidikovac/, trasa kretanja vozila: redovnom trasom od terminusa Banovo brdo - Kneza Višeslava - Patrijarha Joanikija - terminus  Vidikovac;

Vozila sa linija 54 i 504, u oba smera, saobraćaće na skraćenim trasama  - 54 od MZ Makiša, preko Železnika do ulice Oslobođenja,  a  504 od Železničke stanice u Rakovici do ulice Oslobođenja. Vozila sa linija 54 i 504 će promenu smera kretanja vršiti na kružnom toku u ul. Oslobođenje, neposredno posle vijadukta na Kružnom putu Kijevo.

Vozila sa linije 501 takođe će biti na skraćenoj trasi Staro Kijevo - ulica Oslobođenja.  Kraće ide i 502 (Vidikovac - Orlovača), kao i 505 (Miljakovac 1 - Sunčani breg). Ovi busevi će promenu smera kretanja vršiti u ulici Patrijarha Dimitrija i nosiće oznaku 505L1.

RADOVI U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA

Zbog radova na vodovodnoj mreži u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, u zoni raskrsnice sa Teodora Drajzera, od 10 časova do ponoći osam linija menja režim kretanja.

Osim već nabrojanih linija 59, 94 i 42, trase će menjati i 34, 38A, 41A, 49 i 78.

Foto: Tanjug

Autobusi 34, 41A i 78 saobraćaće dvosmerno od Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića preko Neznanog junaka i dalje redovnim trasama.

Busevi pod broje 38A ka pogonu "Kosmaj" ne svraćaju do Železničke stanice „Beograd centar" i imaju izmenje trase u oba smera.

Autobusi sa oznakom 49 će do Banovog brda ići preko Bulevara - Ljutice Bogdana - Dr Milutina Ivkovića - Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića - Teodora Drajzera i dalje redovnom trasom, a u suprotnom smeru od Teodora Drajzera - Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića - Mihaila Avramovića - novoizgrađena saobraćajnica pored VMA - Crnotravska i dalje redovnom trasom.

POJAČANE LINIJE ZBOG ZADUŠNICA

Zbog ogromnog broja ljudi koji će na Zadušnice posetiti gradska groblja od osam do 16 časova pojačane su linije 3, 12L, 25, 26, 35, 50, 65, 75, 82, 101, 202, 310, 533, 612.

Uspostavlja se linija 75L koja će se kretati od GO Novi Beograd do Bežanijskog groblja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set