• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92/Informer.rs

11.10.2018

22:28

DOŠLI U "LIDL", PA POLJUBILI VRATA! Zalutali kupci se čudili zašto im niko ne otvara?!

Beograd

DOŠLI U "LIDL", PA POLJUBILI VRATA! Zalutali kupci se čudili zašto im niko ne otvara?!

Podeli vest

Grupa kupaca ostala je jutros iznenađena ispred jednog od Lidlovih objekata u Beogradu kada im u najavljenih 8 sati niko nije otvorio vrata

Kako su rekli, niko im nije rekao da taj objekat još nije završen i da će početi da radi kasnije u toku godine. 

Reč je o objektu na Obrenovačkom putu u opštini Čukarica, koji spolja izgleda završeno, ima urađen parking, ali još nije završen i za kupce će biti otvoren do kraja godine. 

 

(FOTO) VUČIĆ OTVORIO LIDL: Lepše izgleda nego u Bugarskoj!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 5 godina

Mislim da je Lidl trebao da stavi dva radnuka da deturaju ispred prodavnice i da obavestavaju kupce namernike da objekat jos nije priveden funciji iz objektivnih razloga.

Ljube

pre 5 godina

Pa ti "kupci namernici"valjda imaju oči? Ako dođeš do prodavnice i vidiš da si sam i da su vrata zaključana onda valjda imaš i toliko mozga da shvatiš da prodavnica ne radi?

Marcco

pre 5 godina

Sarkazam, bre! Oštra ironija, zasnovana na paradoksu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set